Lohipasta | Maku
www.meillakotona.fi › reseptit › koskenlaskija-lohipastaSep 25, 2015 · Lohipasta valmistetaan näin: Mausta lohi suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Kypsennä lohi pannulla öljyssä tai voissa. Silppua sipuli. Lisää sipulit ja voi pieneen kattilaan. Kuumenna ja anna sipulien pehmentyä. Sekoita sipuliseokseen Koskenlaskija ja kerma. Sekoita ja mausta sitruunalla. Kiehauta suolattu pastavesi isossa kattilassa.
taivaallinen lohipasta – Ruokaideat
ruokaideat.com › tag › taivaallinen-lohipasta150-200 g graavilohta (tai muuta ruodotonta nahatonta lohta paloina – käy sekä raaka että kypsä, myös kylmä- tai lämminsavustettu, mutta valmiiksi kypsiä ei kannata kiehauttaa kastikkeessa, vaan sekoittaa mukaan vasta lopussa isoina paloina) 100 g tuorejuustoa (voi tarvittaessa korvata esim. smetanalla, creme fraichella tai kuohukermalla)
Lohipasta kylmäsavulohesta
www.iltalehti.fi › ruoka-artikkelit › aJan 24, 2022 · 1. Keitä pasta ohjeen mukaan. 2. Pilko kevätsipulit ja halkaise tomaatit. Kuullota sipulit pannulla tomaattien kanssa runsaassa oliiviöljyssä. 3. Kumoa pannulle Creme Bonjour Cuisine ja anna sulaa kastikkeeksi. Lisää kastikkeeseen kylmäsavulohi, älä kypsennä. Sekoita kastike valutetun pastan sekaan.