Pontikka – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/PontikkaPontikka on laittomasti tavallisesti viljasta tai sokerista käyttämällä ja tislaamalla valmistettua viinaa. Raaka-aineena voidaan kuitenkin käyttää mitä tahansa muutakin ruoka-ainetta, joka saadaan käymään. Pontikkaa valmistetaan kaikkialla maailmassa, jopa sellaisissa maissa, joissa laillinen alkoholi on laadukasta, halpaa ja helposti saatavilla. Pontikkaa onkin k…
Pontikan keitto • Rantakemia.fi
rantakemia.fi › viewtopicSep 12, 2007 · Vuodet Jäsenenä: Ylös. Re: Pontikan keitto. Kirjoittaja Rantakemisti » 13 Syys 2007 11:28. No, mä vähän kelasin et jos me ruvetaan jotain soppia keittelemään, niin tehtäisiin niitä sillä periaatteella et niit jois sen takia että ne maistuu hyvälle, eikä koska ne pärähtää helposti nuppiin.
KILJUSTA PONTIKAX (ELI PONTIKAN KEITTO OHJEET)
irc-galleria.net › user › VIKI1KILJUSTA PONTIKAX (ELI PONTIKAN KEITTO OHJEET) Keskiviikko 21.03.2007 18:39. Jos yllättää taas alkon lakko, ja viinaakaan ei mistään saa, niin keittössä melkein pakko, on omat viinat valmistaa... Siis osta vanha happopullo, vain alan liikkeet niitä myy, ja sinne kunno rankit sullo, niin kaikki kyllä järjestyy... On hiiva kaikkein ...
Miten pontikkaa tedään ? - - Suomi24 Keskustelut
keskustelu.suomi24.fi › t › 47923Nov 28, 2001 · RESEPTI Joka saattaa johtaa mäskin ääreltä tavatun lailliseen edesvastuuseen. Sitä on syytä harkita ennenkuin panee rahat ja mäskin likoon. Aineet: 50,0 litraa vettä 13,0 kiloa sokeria (hienoa) 1,2 kiloa hiivaa 20,0 gr ammoniumfosfaattia (apteekista) 7,0 gr magnesiumsulfiittia (apteekista) 3,0 gr kalsiumpyrosulfiittia (apteekista) Toimintaohjeet: