Pippuri – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/PippuriPippuri eli ryytipippuri (Piper nigrum) on Intian rannikolta peräisin oleva köynnöskasvi, jonka mausteena käytettäviä marjoja myös kutsutaan pippuriksi. Aluksi marjat ovat vihreitä, mutta kypsyttyään ne muuttuvat punertaviksi. Kasvin marjoista saadaan kolmea erilaista maustetta riippuen valmistustavasta. Mustapippuria saadaan, kun tertut poimitaan raakoina eli vihreinä ja kuivataan …
Pippuri.fi | Iltalehti
www.iltalehti.fi › pippuriKierreniksi kypsentää pekonin täydellisesti: ”Tämähän oikeasti toimii”. Ruoka-artikkelit - 27.4.2022 12:45. Vapun herkullisin sima on tässä! Tee kerralla tupla-annos. Tuulin keittiössä - 26.4.2022 13:02.
Pippuri | Santa Maria
https://www.santamariaworld.com/fi/taste/pippuriViherpippuri on hapokas ja raikas, heinämäisen yrtikäs ja aavistuksen chèvreltä maistuva pippuri, jonka aromi on suora ja konstailematon. Se sopii hyvin kala- ja äyriäisruokiin, porsaan-, vasikan- ja lampaanlihalle, broilerille, meijerituotteille ja vaaleisiin kastikkeisiin. Ja kannattaa kokeilla sitä myös vaikkapa mansikoitten kera!
Pippuri – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › PippuriPippuri. Pippuri eli ryytipippuri ( Piper nigrum) on Intian rannikolta peräisin oleva köynnöskasvi, jonka mausteena käytettäviä marjoja myös kutsutaan pippuriksi. Aluksi marjat ovat vihreitä, mutta kypsyttyään ne muuttuvat punertaviksi. Kasvin marjoista saadaan kolmea erilaista maustetta riippuen valmistustavasta.
Aitopippurit – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/AitopippuritAitopippurit. Pippurin hedelmiä. Aitopippurit eli pippurit ( Piper) on pippurikasveihin kuuluva kasvisuku ja heimonsa tyyppisuku. Siihen kuuluu 2400 lajia. Aitopippurit on lajimäärältään yksi suurimmista kukkakasvien suvuista. Suvussa lajien kasvumuoto vaihtelee suuresti ja niitä esiintyy koko maailmassa trooppisella vyöhykkeellä.
Pippuri | Santa Maria
www.santamariaworld.com › fi › tasteViherpippuri on hapokas ja raikas, heinämäisen yrtikäs ja aavistuksen chèvreltä maistuva pippuri, jonka aromi on suora ja konstailematon. Se sopii hyvin kala- ja äyriäisruokiin, porsaan-, vasikan- ja lampaanlihalle, broilerille, meijerituotteille ja vaaleisiin kastikkeisiin. Ja kannattaa kokeilla sitä myös vaikkapa mansikoitten kera!