Pippuripihvi | Pääruoat | Reseptit | K-Ruoka
www.k-ruoka.fi › reseptit › pippuripihviTäydellisen pippuripihvin salaisuus piilee pippurien paistamisessa ja pihvien viimeistelyssä uunissa. Tarjoa pihvit paksun kermakastikkeen kanssa. Ainekset 4 annosta Ravintosisältö 100 g annos Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia Valmistus 30 - 60 min Huomasithan, että voit merkitä työvaiheen tehdyksi klikkaamalla vaihenumeroa. OK 1
Pippuripihvi | Pihvit | Yhteishyvä
yhteishyva.fi › reseptit › pippuripihviMay 30, 2005 · Pippuripihvi Pippuripihvit valmistetaan naudan sisäfileestä. Sisäfilee on ruhon mureinta ja arvokkainta osaa. Paras osa on keskellä. Siitä saadaan parhaimmat ja paksuimmat pihvit. Pihvilihaa varataan yleensä 150-200 grammaa ruokailijaa kohden. 2 Ota pihvit jääkaapista noin puoli tuntia ennen paistoa. Kuivaa pihvien pinta talouspaperilla.
Atria Naudan Pippuripihvi Takuumureasta Paahtopaistista 280g
www.atria.fi › tuotteet › naudanlihaAinesosat: naudan paahtopaisti 92 %, rypsiöljy, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, valkosipuli, chili, rosépippuri, valkopippuri, korianteri, oregano, viherpippuri, juustokumina, maustepippuri), jodioitu suola, sokeri, aromit, happamuudensäätöaine sitruunahappo. Naudanlihan alkuperä Suomi.