Japanilainen lihapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › japanilainen-lihapataJapanilainen lihapata. Karee raisu eli japanilainen curry sisältää meille suomalaisille kovin tuttuja kasviksia - perunaa ja sipulia - yhdessä paistilihan kanssa. Japanilaisia täyteläisiä currymaustekuutioita voi ostaa etnisistä liikeistä, mutta tällä ohjeella pääset itse tehtynä hyvin identtiseen makuun. Kokeile ja ihastu - helposti.
Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › kokkausnakymaPippurinen lihapata Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Hienonna sipuli. Kuumenna rasva pannulla ja lisää lihapalat ruskistumaan. Lisää sipuli joukkoon kun lihapalat alkavat saada väriä. Nostele lihapalat uunivuokaan odottelemaan, ja lisää pannulle rasvan ja sipulin sekaan 4 dl vettä ja murennettu liemikuutio.