Kermainen lihapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › kermainen-lihapataKermainen lihapata | Valio Kermainen lihapata Punaviinissä haudutettu kermainen lihapata maistuu arjessa ja juhlassa. Karjalanpaistiliha on loistava pääraaka-aine myös muihin pataruokiin perinteisen karjalanpaistin lisäksi. Valmistusaika Työaika 20 min uunissa 3 h Yhteensä 3 h 20 min Vaikeustaso Ruoanlaiton harrastaja 8 arvostelua
Parhaat lihapadat | Soppa365
www.soppa365.fi › artikkeli › artikkelitNov 1, 2019 · Hidas hirvipata Tämäkin pata valmistuu ajan kanssa. Hirvenlihakuutiot maustuvat yön yli jääkaapissa suolavedessä, jonka jälkeen ne ovat valmiita pataan. Lihat saavat hautua juuresten kanssa uunissa jopa seitsemän tuntia. Kirkasliemisen padan nesteenä on hapahkoa kotikaljaa ja kunnon kimpale voita.
Pippurinen lihapata - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaValmistusaika 2 - 3 h Raaka-aineet Ostoslistalle Ohjeet Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Hienonna sipuli. Kuumenna rasva pannulla ja lisää lihapalat ruskistumaan. Lisää sipuli joukkoon kun lihapalat alkavat saada väriä. Nostele lihapalat uunivuokaan odottelemaan, ja lisää pannulle rasvan ja sipulin sekaan 4 dl vettä ja murennettu liemikuutio.
Lihapata uunissa | Valio
www.valio.fi › reseptit › lihapata-uunissaOhje Ota liha huoneenlämpöön 1/2 t ennen valmistusta. Leikkaa paisti reilun kokoisiksi kuutioiksi. Viipaloi pekonit. Ruskista lihapalat paistinpannulla 2 - 3 erässä yhdessä pekonin ja Oivariini rasvan kanssa (n. 1/2 rkl / paistoerä). Siirrä lihat isoon uunipataan ja mausta ne suolalla.
Lihapata | Pääruoat | Reseptit | K-Ruoka
www.k-ruoka.fi › reseptit › lihapataRuskista lihapalat muutamassa erässä paistinpannulla öljyssä ja siirrä liedelle pataan. Paista sitten sipuleihin ja valkosipuleihin hiukan väriä ja lisää lihojen joukkoon. Lisää loput ainekset. 3 Kuumenna pata liedellä kiehuvaksi. Keitä noin 5–7 minuutin ajan. Lusikoi huolellisesti pois pintaan nouseva vaahto. 4