Peuramakkaran valmistus
https://jahtimedia.fi/riistaruoka/peuramakkaran-valmistus20.9.2021 · Sekoita vain muutama kierros niin, että massat yhdistyvät, mutta kuitenkin niin, että rasva ei rupea tarttumaan sekoittimeen. Sekoita maizena pikkumäärään olutta ja kaada mukaan. Kaada loput oluet koneen käydessä. Kun makkaramassa on valmis, tulee sen muistuttaa olemukseltaan taikinaa. Paista tai kypsennä koepala.
Olut » Oluen valmistus Sinebrychoffilla « Sinebrychoff
www.sinebrychoff.fi › olutOluen valmistus alkaa sadonkorjuusta. Kypsä mallasohra kuljetetaan mallastamoon, jossa jyvän annetaan itää. Idättämisen jälkeen mallas kuivataan, jotta juuri-idut irtoavat. Vasta nyt siirrytään panimoon, jossa mallas rouhitaan, mäskätään, ja sen tärkkelys pilkkoutuu sokereiksi. Näin syntynyt vierre pumpataan keittokattilaan ...
Resepti: Reittausblogin IPA | Reittausblogi
www.reittausblogi.info › 2014 › 02Joulukuun lopulla tein pussimäskäämällä omassa keittiössä IPA-tyylisen oluen, josta tuli satumaisen hyvää. Alkuperäisessä making of -jutussa on oluen resepti, mutta se on ripoteltuna muun tekstin joukkoon ja hukkuu sinne helposti. Tässä yleisön pyynnöstä siis vain pelkkä resepti. Ei muuta kuin kattilat kuumiksi ja IPAa tulemaan!