Olut » Oluen valmistus Sinebrychoffilla « Sinebrychoff
www.sinebrychoff.fi › olutOluen valmistus alkaa sadonkorjuusta. Kypsä mallasohra kuljetetaan mallastamoon, jossa jyvän annetaan itää. Idättämisen jälkeen mallas kuivataan, jotta juuri-idut irtoavat. Vasta nyt siirrytään panimoon, jossa mallas rouhitaan, mäskätään, ja sen tärkkelys pilkkoutuu sokereiksi. Näin syntynyt vierre pumpataan keittokattilaan ...
Sofian prosessi blogi: Olut ja sen valmistus
sofianprosessi.blogspot.com › 2016 › 03Mar 26, 2016 · Oluen valmistukseen käytetään puhtaita luonnontuotteita. Oluen raaka-aineet valitaan valmistettavan oluttyypin mukaan. Humala Mausteena oluessa käytetään humalaa. Humalat antavat oluelle tyypillisen katkeruuden. Humala sisältää myös hartseja, tanniineja ja eteerisiä öljyjä, joilla on tärkeä merkitys oluen valmistuksessa.