Kotiolutta: Oluen valmistus
https://kotiolutta.blogspot.com/p/oluen-valmistus.htmlOluen valmistus. Oluen valmistus saattaa vaikuttaa monimutkaiselta toimenpiteeltä, mutta loppujen lopuksi prosessi on hyvin yksinkertainen. Oli kyseessä sitten suuri kaupallinen panimo, tai pieni yhden henkilön kotipanimo, oluen valmistusprosessi on kummassakin tapauksessa samanlainen. Mittakaava vain on kotioloissa pienempi.
Kotiolutta: Oluen valmistus
kotiolutta.blogspot.com › p › oluen-valmistusOluen valmistus. Oluen valmistus saattaa vaikuttaa monimutkaiselta toimenpiteeltä, mutta loppujen lopuksi prosessi on hyvin yksinkertainen. Oli kyseessä sitten suuri kaupallinen panimo, tai pieni yhden henkilön kotipanimo, oluen valmistusprosessi on kummassakin tapauksessa samanlainen. Mittakaava vain on kotioloissa pienempi.
Olut » Oluen valmistus Sinebrychoffilla « Sinebrychoff
www.sinebrychoff.fi › olutOluen valmistus alkaa sadonkorjuusta. Kypsä mallasohra kuljetetaan mallastamoon, jossa jyvän annetaan itää. Idättämisen jälkeen mallas kuivataan, jotta juuri-idut irtoavat. Vasta nyt siirrytään panimoon, jossa mallas rouhitaan, mäskätään, ja sen tärkkelys pilkkoutuu sokereiksi. Näin syntynyt vierre pumpataan keittokattilaan ...
Hanna Pöntynen - Theseus
www.theseus.fi › bitstream › handleMay 31, 2012 · Oluen valmistus on tunnettu jo noin 6000 vuotta, joten prosessi on vanha. Tieteen ja tekniikan kehittyessä on oluen valmistuskin kehittynyt ja laadukkuuden varmistamiseksi on oluen raaka-aineille laadittu laatuvaatimukset. Tässä työssä käsitellään oluen valmistusprosessiin vaikuttavia raaka-ainetekijöitä sekä