sinä etsit:

Mielenterveyshoitaja koulutus

Mielenterveyshoitaja
https://fi.wikipedia.org › wiki › Mielenterveyshoitaja
Mielenterveyshoitajan koulutus on sosiaali- ja terveysalalla mielenterveys- ja päihdetyökoulutusohjelma. Koulutus kestää noin kolme vuotta. Työajat ...
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto (150 osp) – Keuda
https://www.keuda.fi/koulutukset/mielenterveys-ja-paihdetyon...
VerkkoMielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon suoritettuasi teet elämänhallintaa edistävää työtä vankan ammattitaidon ja hyvien vuorovaikutustaitojen pohjalta. Työ on …
Lähihoitaja, mielenterveys- ja päihdetyö | OSAO
https://www.osao.fi/opinnot/lahihoitaja-miele…
VerkkoKoulutustarjonta. Lähihoitaja, mielenterveys- ja päihdetyö. Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalaan suuntautuneena lähihoitajana suunnittelet, toteutat ja arvioit mielenterveyspotilaiden ja päihteiden …
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto » Suomen ...
www.sdo.fi › tietoa-koulutuksista › ammatti-ja-eriko
Sep 1, 2023 · Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto on näyttötutkinto, joka antaa pohjan toimia erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutus sopii henkilöille, joilla on perustiedot ja -taidot sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tutkinnon suorittaminen
Ketkä tekevät mielenterveystyötä?
https://mieli.fi › ketka-tekevat-mielenterveystyota
... . Mielenterveyshoitaja. Mielenterveyshoitaja on suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja suuntautunut mielenterveys- ja päihdetyöhön.
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto | Sataedu
https://sataedu.fi/tutkinto/mielenterveys-ja-paihdetyon-ammattitutkinto
VerkkoMielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon suorittaneen työ on ammatillista asiakastyötä ehkäisevässä, kuntouttavassa, hoidollisessa, toipumista edistävässä, …
Psykiatrian ja mielenterveystyön koulutukset
www.koulutus.fi › haku › psykiatria-mielenterveystyo
Keskiössä mielenterveyden häiriöt. Psykiatrian ja mielenterveystyön koulutukset keskittyvät mielenterveysongelmien ja niiden hoidon lisäksi esimerkiksi ihmisten väliseen vuorovaikutukseen, asiakassuhteen luomiseen, ongelmanratkaisuun sekä ihmisen voimavarojen kasvattamiseen. Tutustu psykiatrian ja mielenterveystyön koulutuksiin ja ...
Mielenterveyshoitotyö, ylempi AMK - Xamk
www.xamk.fi › koulutukset › mielenterveyshoitotyo
Mielenterveyshoitotyön ylempi AMK-tutkinto on laaja-alainen ylempi korkeakoulututkinto, joka antaa sinulle valmiudet toimia kliinisen asiantuntijan tehtävissä, esihenkilötyössä sekä kehittämistehtävissä. Koulutuksen käytyäsi kykenet vahvaan asiantuntijuuteen omalla asiantuntijuusalallasi.
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumiskoulutus, 30op
https://www.laurea.fi › koulutus › taydennyskoulutukset
Koulutuksessa syvennytään muun muassa mielenterveys- ja päihdetyön menetelmiin ja palveluihin. Koulutus toteutetaan ensisijaisesti verkkototeutuksena.
Mielenterveyshoitotyö, ylempi AMK
https://www.xamk.fi › koulutukset › mielenterveyshoit...
Koulutus antaa valmiuksia mielenterveyshoitotyön asiantuntija- ja johtotehtäviin. Koulutuksessa painottuu monipuolinen mielenterveyshoitotyön ...
Psykiatrian ja mielenterveystyön koulutukset
https://www.koulutus.fi › ... › Sosiaali- ja terveysala
Psykiatrian ja mielenterveystyön koulutukset keskittyvät mielenterveysongelmien ja niiden hoidon lisäksi esimerkiksi ihmisten väliseen vuorovaikutukseen, ...
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumiskoulutus
https://www.diak.fi › erikoistumiskoulutukset › mielen...
Hae mukaan Diakin verkkokaupassa! ”Koulutus laajensi ja täydensi perusopintojani ja työelämän käytännön kokemusta”. Sairaanhoitaja Tuomas Piippo. Kenelle.
Mielenterveys- ja päihdetyö - Oamk
https://www.oamk.fi/fi/koulutus/erikoistumiskoulutukset/mielenterveys...
23.–24.5.2024. Mielenterveys- ja päihdetyön osaamista tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa monipuolisesti sosiaali- ja terveysalalla. Erikoistumiskoulutuksessa …
Mielenterveys- ja päihdetyön koulutus | Mielenterveys- ja ... - Omnia
https://www.omnia.fi/koulutukset/mielenterveys-paihdetyon-koulutus
VerkkoMielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto antaa valmiudet ammatilliseen työskentelyyn mielenterveys- ja päihdetyössä asiakkaiden sekä heidän lähi- ja …
Lähihoitaja, mielenterveys- ja päihdetyö | OSAO
www.osao.fi › opinnot › lahihoitaja-mielenterveys-ja
Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalaan suuntautuneena lähihoitajana suunnittelet, toteutat ja arvioit mielenterveyspotilaiden ja päihteiden käyttäjien hoitoa. Työssä oma persoonallisuutesi on tärkeä työkalusi ja se vaatii sinulta jatkuvaa itsetuntemuksen kehittämistä ja työhyvinvoinnistasi huolehtimista. Ammatti ja opinnot
Psykiatrian ja mielenterveystyön koulutukset
https://www.koulutus.fi/haku/psykiatria-mielenterveystyo
VerkkoPsykiatrian ja mielenterveystyön koulutukset keskittyvät mielenterveysongelmien ja niiden hoidon lisäksi esimerkiksi ihmisten väliseen vuorovaikutukseen, asiakassuhteen …
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto
https://www.osao.fi › opinnot › mielenterveys-ja-paih...
Koulutus etenee tutkinnon osittain ja osaaminen osoitetaan jokaisessa tutkinnon osassa käytännön työtehtävissä mielenterveys- ja päihdetyön ...
Ketkä tekevät mielenterveystyötä? - MIELI ry
https://mieli.fi/mielenterveys-koetuksella/miten-hakea-apua-mielenterv...
Mielenterveyshoitaja. Mielenterveyshoitaja on suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja suuntautunut mielenterveys- ja päihdetyöhön. Mielenterveyshoitajia työskentelee laajalti terveydenhuollossa, esimerkiksi sairaalan psykiatrisilla osastoilla, päiväosastoilla ja terveyskeskuksissa. … Näytä lisää
Mielenterveyshoitotyö, ylempi AMK - Xamk
https://www.xamk.fi/koulutukset/mielenterve…
VerkkoKoulutuksen laajuus on 90 opintopistettä (op): Ydinosaaminen 40 op. Mielenterveyshoitotyön vaativa kliininen osaaminen (25 op) Kehittyvä …
Mielenterveyshoitaja – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › Mielenterveyshoitaja
Koulutus Mielenterveyshoitajan koulutus on sosiaali- ja terveysalalla mielenterveys - ja päihdetyökoulutusohjelma. Koulutus kestää noin kolme vuotta. Työajat Mielenterveyshoitajan työ on useimmiten kolmivuorotyötä; aamu, ilta, yö. Työaika vaihtelee työpaikan mukaan, sekä sen, työskenteleekö avohoidon puolella vai sairaalassa.
Ketkä tekevät mielenterveystyötä? - MIELI ry
mieli.fi › mielenterveys-koetuksella › miten-hakea
Mielenterveystyössä toimivien henkilöiden koulutus ja tehtävät poikkeavat toisistaan. Tässä osiossa kuvataan lyhyesti ja yleisellä tasolla mielenterveysalan ammattilaisten nimikkeitä ja tehtäviä. Jaa: Hoito perustuu luottamukseen ja vaitiolovelvollisuuteen Mielenterveyden ongelmista on voitava keskustella avoimesti hoitavan henkilön kanssa.
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto
https://opintopolku.fi › konfo › koulutus
Kun haet koulutukseen, sinun on hyvä arvioida omaa terveydentilasi ja verrata sitä tässä esiteltyihin terveydellisiin vaatimuksiin.
Mielenterveys- ja päihdetyön koulutus
https://www.omnia.fi › Koulutukset
Koulutus antaa eväitä vaikeiden kysymysten kohtaamiseen ja luottamuksen luomiseen sinun ja asiakkaasi välille. Valinnaisilla tutkinnon osilla voit syventää ...
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto
https://www.sdo.fi/tietoa-koulutuksista/amma…
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto on näyttötutkinto, joka antaa pohjan toimia erilaisissa …
Koulutukset - MIELI ry
https://mieli.fi/materiaalit-ja-koulutukset/koul…
VerkkoKoulutukset. Tarjoamme asiantuntevaa ja luotettavaa koulutusta kaikille mielenterveydestä kiinnostuneille, vapaaehtoistyötä tekeville ja eri alojen ammattilaisille. Mielenterveystaitoja neuvolaan ja varhaiskasvatuksen …
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto
https://www.sdo.fi › ammatti-ja-erikoisammattitutkinnot
Koulutus sopii henkilöille, joilla on perustiedot ja -taidot sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tutkinnon suorittaminen. Mielenterveys- ja ...
Mielenterveys- ja päihdetyön koulutus - Omnia
www.omnia.fi › mielenterveys-paihdetyon-koulutus
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto antaa valmiudet ammatilliseen työskentelyyn mielenterveys- ja päihdetyössä asiakkaiden sekä heidän lähi- ja läheisverkostojensa kanssa. Opit toimimaan asiakaslähtöisesti eettisten toimintaperiaatteiden mukaisesti, tuntemaan alan tietoperustan ja työmenetelmät sekä hyödyntämään tietotaitoasi työssä.