lihaydinfuusiokeittiö: Lanttumuusi - Blogger
lihaydin.blogspot.com › 2014 › 06Jun 14, 2014 · Lanttumuusi (4-5 annosta) n. 750 g lanttua n. 30 g voita n. 1,5 dl kermaa suolaa 1. Pilko lantut ja keitä väljässä vedessä kypsiksi (n. 15 min.). 2. Kaada keitinvesi pois, lisää voi, kerma ja suola. 3. Soseuta esim. sauvasekoittimella. 4. Maista, lisää voita, kermaa ja/tai suolaa tarvittaessa. Ravintosisältö: Koko resepti:
Lanttuöverit ja neuvolakäynti - Blogger
jottainhyvvaa.blogspot.com › 2019 › 12Dec 12, 2019 · 1. Laita vesi kiehumaan lanttuja varten. Kuori ja paloittelle lantut noin sentin kuutioiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, 20 - 25 minuuttia. 2. Kuumenna sillä aikaa öljy pannulla ja paista siinä matalalla lämmöllä makkarakieppiä molemmin puolin käännellen 8 - 10 minuuttia. 3. Valuta lantut huolellisesti ja anna kuivahtaa siivilässä.