Omena-kaurapaistos - Valio.fi
https://www.valio.fi/reseptit/omena-kaurapaistos-210.8.2010 · Valio Koekeittiö Omena-kaurapaistos Ihana omena-kaurapaistos on helppo valmistaa ja se maistuu koko perheelle. Tämä klassikkojälkiruoka tarjoillaan usein vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa. Syksyllä paistokseen voi hyödyntää omenapuiden satoa. Kaurainen ja kanelinen omenapaistos on syksyn paras herkku! Ainekset 6 annosta
Resepti - Kotikokki
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/417314Valmistusaika 15 - 30 min Raaka-aineet Ostoslistalle Ohjeet → Kuori ja leikkaa omenat lohkoiksi. → Kaada tai asettele omenalohkot voideltuun vuokaan. → Ripottele päälle kanelia. → Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet. → Levitä seos omenalohkojen päälle. → 200°C n. 20 min.
Omena-kauratoskapaistos | Valio
www.valio.fi › reseptit › omena-kauratoskapaistosValmista kuorrutus: Sulata Oivariini, sekoita joukkoon hiutaleet (ja mantelilastut) sekä fariinisokeri. Levitä kuorrutus omenien päälle. Paista 225 asteessa uunin alimmalla paistotasolla n. 15 min, kunnes pinta on ruskistunut ja omenat ovat pehmenneet. Tarkkaile kypsymistä ja alenna tarvittaessa lämpötilaa 200 asteeseen.
Omena-kaurapaistos - Martat
https://www.martat.fi/reseptit/omena-kaurapaistosSekoita sulatetun, jäähdytetyn rasvan joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet. Levitä seos omenoiden päälle. Paista uunissa 220°C:ssa, kunnes omenat ovat pehmeitä ja muruseos kullankeltaista. – Tarjoa lämpimänä kylmän vaniljakastikkeen kanssa. Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki Energia 390 kcal/annos 1 kg CO2 ekv C-vitamiini 9.3 mg Rauta 1.9 mg