Omenahyve eli Omena-kaurapaistos | Annin Uunissa
https://www.anninuunissa.fi/omenahyveLohko omenoiden puolikkaat ja laita suoraan uunivuokaan. Sulata voi kattilassa ja lisää sulaneen voin joukkoon kaurahiutaleet. Sekoita lopuksi joukkoon fariinisokeri ja mausteet. Sekoittele kunnolla ja levitä seos omenoiden päälle. Paista omenahyvettä noin 30 minuuttia uunin keskitasolla. Anna omenahyveen jäähtyä hetki vuoassa ennen tarjoilua.
Omena-kauratoskapaistos | Valio
www.valio.fi › reseptit › omena-kauratoskapaistosValmista kuorrutus: Sulata Oivariini, sekoita joukkoon hiutaleet (ja mantelilastut) sekä fariinisokeri. Levitä kuorrutus omenien päälle. Paista 225 asteessa uunin alimmalla paistotasolla n. 15 min, kunnes pinta on ruskistunut ja omenat ovat pehmenneet. Tarkkaile kypsymistä ja alenna tarvittaessa lämpötilaa 200 asteeseen.
Omena-kaurapaistos | Martat
https://www.martat.fi/reseptit/omena-kaurapaistosPaista uunissa 220°C:ssa, kunnes omenat ovat pehmeitä ja muruseos kullankeltaista. – Tarjoa lämpimänä kylmän vaniljakastikkeen kanssa. Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki Energia 390 kcal/annos 1 kg CO2 ekv C-vitamiini 9.3 mg Rauta 1.9 mg Kalsium 24.1 mg Natrium 85.8 mg Kuitu, kokonais- 5.7 g Sokerit 43.3 g Hiilihydraatti erotuksena 68.6 g
Omena-kaurapaistos | Martat
www.martat.fi › reseptit › omena-kaurapaistosPoista siemenkota omenaporalla. Leikkaa omenat 6–8 lohkoksi tai pienemmiksi paloiksi ja lado rinnakkain voideltuun vuokaan. Sekoita sulatetun, jäähdytetyn rasvan joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet. Levitä seos omenoiden päälle. Paista uunissa 220°C:ssa, kunnes omenat ovat pehmeitä ja muruseos kullankeltaista.