Kaura-omenapaistos onnistuu helposti - Anna.fi
anna.fi › reseptit › kaura-omenapaistosMay 04, 2012 · Kypsennä kaura-omenapaistosta 200 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia. Kaura-omenapaistos on parhaimmillaan uunituoreena vielä hieman lämpimänä. Juhlavampi versio syntyy lisäämällä muruseokseen hieman vaniljatangon siemeniä. Tarjoa kaura-omenapaistos vaniljakastikkeen, vaahdotetun vanilliinikastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.
Omena-kaurapaistos | Martat
www.martat.fi › blogit › omena-kaurapaistosTällainen on omena-kaurapaistokseni ohje: n. 1 kg omenoita 4 dl kaurahiutaleita 1 dl hienoa sokeria 1 – 1,5 tl kanelia 1 tl vaniljasokeria 100 g voita Itse käytän isoja kaurahiutaleita. Sokerina käy tavallinen hieno sokeri. Itse käytän sokeriseosta, missä on 0,5 dl hienoa sokeria ja 0,5 dl ruokokidesokeria. 1. Kuori ja pilko omenat.