Fazerin sekalaiset - Herkut - Suomi24 Keskustelut
keskustelu.suomi24.fi › t › 5296226Jan 21, 2008 · Fazerin sekalaiset. Muistanko väärin? 21.01.2008 22:15. Jossain karkkipussissa oli lapsuudessani 60-luvun lopulla ihania karkkeja, luulisin että kyse oli Fazerin sekalaisista. Yksi ihana oli vihreä-turkoosi-kuvioiseen paperiin kääritty, päältä aika kova karkki, jossa olipehmeä täyte ja se oli musta ja maistui anislakritsilta.
60 luku - Perinneruoka - Suomi24 Keskustelut
https://keskustelu.suomi24.fi/t/110425839.11.2012 · 60-luvulla tehtiin erilaisia piirakoita uunissa: lohi, jauheliha, kaali jne. Samoin lämpöisiä voileipiä tehtiin vuosikymmenen vaihteessa. Silloin riitti kun ranskanleipä voideltiin ja päällee vuolaistiin emmetalia, silloista "tahkojuustoa". Valio oli uuri innostunut promoamaan juustojaan ja jakeli auliisti erilaisia ohjeita.
Pidetään retrot ruokajuhlat 60-luvun tyyliin ...
https://www.ts.fi/ruoka/48516766.2.2020 · Voileipäpöytään 60-luvun tapaan kasataan tarjolle kattaus kalaisia herkkuja sekä itse tehtyä maksapasteijaa. 1960-luvulla voileipäpöytä oli juhlien keskipiste. Seisovaan pöytään katettiin silliä, lohileipiä, maksapasteijaa ja täytettyjä kananmunia. Perunasalaatti maustettiin kasvispikkelssillä. Nostalgisten pikkusyötävien reseptit löydät tästä.