Fazerin sekalaiset - Herkut - Suomi24 Keskustelut
keskustelu.suomi24.fi › t › 5296226Jan 21, 2008 · Fazerin sekalaiset. Muistanko väärin? 21.01.2008 22:15. Jossain karkkipussissa oli lapsuudessani 60-luvun lopulla ihania karkkeja, luulisin että kyse oli Fazerin sekalaisista. Yksi ihana oli vihreä-turkoosi-kuvioiseen paperiin kääritty, päältä aika kova karkki, jossa olipehmeä täyte ja se oli musta ja maistui anislakritsilta.
Pidetään retrot ruokajuhlat 60-luvun tyyliin ...
https://www.ts.fi/ruoka/48516766.2.2020 · Voileipäpöytään 60-luvun tapaan kasataan tarjolle kattaus kalaisia herkkuja sekä itse tehtyä maksapasteijaa. 1960-luvulla voileipäpöytä oli juhlien keskipiste. Seisovaan pöytään katettiin silliä, lohileipiä, maksapasteijaa ja täytettyjä kananmunia. Perunasalaatti maustettiin kasvispikkelssillä. Nostalgisten pikkusyötävien reseptit löydät tästä.
60 luku - Perinneruoka - Suomi24 Keskustelut
https://keskustelu.suomi24.fi/t/110425839.11.2012 · 60-luvulla tehtiin erilaisia piirakoita uunissa: lohi, jauheliha, kaali jne. Samoin lämpöisiä voileipiä tehtiin vuosikymmenen vaihteessa. Silloin riitti kun ranskanleipä voideltiin ja päällee vuolaistiin emmetalia, silloista "tahkojuustoa". Valio oli uuri innostunut promoamaan juustojaan ja jakeli auliisti erilaisia ohjeita.