Ruokavuodet | 1950-luku - Martat
www.martat.fi › wp-content › uploadsPul- lat, leivonnaiset ja jälkiruoat maistuivat suomalaisille. Arkisinkin haluttiin syödä makeaa kahvileipää. Ravintoloissa jopa pääruoka-annokset koristeltiin makeilla säilykehedelmillä. Rasvainen liha oli haluttua ja kysytyin ravintolaruoka oli siankyljys. Leivän ja perunan kulutus väheni.
leivontahitit 1960-luvulla | Maku
www.meillakotona.fi › kysymykset › leivontahititPitäisi järjestää syntymäpäivät 60-luvun tyyliin ja etsin sen aikakauden leivontareseptejä. Tiedossa on ne perinteiset: kranssi, pikkuleivät, kahvikakut, rex-kakku, puhelinkakku, voileivät,voileipäkakut, lohi- ja jauhelihapiirakka jne. Mutta olisiko vielä tiedossa jotain erilaista, mikä minulta on jäänyt löytämättä/huomaamatta.