Täytekakkupohjat | Valio
www.valio.fi › reseptit › taytekakkupohjatTäytekakkupohjat. Täytekakut kuuluvat kaikkiin kodin juhliin. Sokerikakkupohjan voi valmistaa hyvissä ajoin ja vaikka pakastaa. Kakku on hyvä täyttää juhlaa edeltävänä päivänä, jotta kosteus ja maut ehtivät tasoittua, mutta koristelu on syytä tehdä juhlapäivänä. Laktoositon Kasvis (lakto-ovo)
Täytekakun perusohje | Martat
www.martat.fi › reseptit › taytekakun-perusohje5 dl survottuja marjoja tai 3-4 banaania tai säilykehedelmiä. päälle: 2 dl kermaa. kostutukseen: hedelmälientä tai maitoa. 1. Voitele 2 l:n kakkuvuoka ja korppujauhota se huolellisesti. 2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, valkoiseksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi munavaahtoon. Sekoita varoen. 3.