Viina – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › ViinaViinan eli paloviinan valmistus viljasta Suomen maatiloilla yleistyi 1700-luvulla. Se oli oluen valmistuksen rinnalla tärkeä sivuelinkeino. Paloviina oli jalostettu viljatuote, joka oli helppo myydä ja kuljettaa. Lisäksi sen säilyvyys oli parempi kuin viljan. Vuonna 1713 viinan valmistukselle säädettiin vero, polttoaksiisi.
Kuinka kauan viini säilyy? | Vinkit viinin säilyttämiseen ...
viiniposti.fi › blogs › lasissaViinikaappi ja viinikellari ovat otollisia viinin säilytystä varten, mutta miten viinejä tulisi säilyttää, jos tällaisia ei kotoa löydy? Entä kuinka kauan viini säilyy avattuna tai avaamattomana? Monet säilyttävät avaamatonta viinipulloa keittiössä hellan vieressä tai olohuoneessa avoimella hyllyllä, mutta kannattaisiko viiniä säilyttää sittenkin jossain muualla ...