Uuniomenat | Martat
www.martat.fi › reseptit › uuniomenat1. Pese omenat. 2. Halkaise omenat ja poista siemenkodat tai poista omenista siemenkodat omenaporalla. 3. Aseta omenat halkaistupinta tai reiät ylöspäin voideltuun uunivuokaan. 4. Sekoita pehmeä margariini, fariinisokeri/siirappi, kaurahiutaleet, mantelirouhe ja kaneli tahnaksi. 5. Täytä omenien keskusta seoksella. 6.
Uuniomenat - Resepti - Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaOhje 1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pese, kuori ja viipaloi omenat. 2. Aseta ne syvään vuokaan, kaada vettä omenalohkojen päälle, ripottele kaneli ja fariinisokeri myös lohkojen päälle. 3. Sulata margariini kattilassa, sammuta levy, sekoita kaurahiutaleet ja sokeri rasvaan. Levitä seos omenoiden päälle. 4.
Uuniomenat - Valio
www.valio.fi › reseptit › uuniomenatUuniomenat Uuniomenat on syksyn suosikkijälkiruoka. Parhaimmillaan uuniomenat ovat hiukan happamista, kotimaisista omenista tehtynä. Perinteisesti uuniomenat tarjotaan lämpimänä jälkiruokana vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa. Valmistusaika Aktiivinen 20 min Passiivinen 25 min Yhteensä 45 min Vaikeustaso Uuni 200°C Arvostele