VI Tutkielman tekeminen - Opetushallitus
www.oph.fi › sites › defaultVI Tutkielman tekeminen Mikä on tutkielma? Tutkielma on yhden aiheen ympärille rakentuva järkevä kokonaisuus. Siitä on löydyttävä punainen lanka, perusajatus. Tutkielma on asiateksti. Se tarkoittaa, että tutkielma perustuu erilaisiin kirjallisiin lähteisiin ja/tai tutkimusaineistoon. Kirjallisia lähteitä voivat olla kirjat, Internet ...
Ohjeita tutkielmien kirjoittajille
coursepages2.tuni.fi › mtta1 › wp-content{ Tutkielman ohjaa ja tarkastaa kandidaattiseminaarin opettaja tai muu so-piva opettaja. Logiikasta tehdyt kandidaattitutkielmat ohjaa Lauri Hella { Kandidaattitutkielman ensimm ainen tarkastettava versio palautetaan kan-didaattiseminaarin opettajalle pdf-muodossa (tai paperisena). Samalla toimitetaan ty on p a al ahteet .
Sisältö - Jyväskylän yliopisto
www.jyu.fi › hytk › fi• Tutkielman tekemisestä on informoitu kummankin oppiaineen opinnäytteistä vastaavia opintohallinnon edustajaa. Kaksoistutkielman (ja siihen sisältyvän kypsyysnäytteen) tarkastavat kummankin tieteenalan edustajat. Tarkastajat voivat antaa yhteisen lausunnon, mutta arvolause-ehdotukset voivat olla
Tutkielma – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › TutkielmaTutkielman rakenne voi noudattaa seuraavaa, niin sanottua IMRD -kaavaa: tutkimusongelma. tieteellinen viitekehys. kokeellinen osa. tulosten käsittely. johtopäätökset. Tutkielma on myös piirustustyyppi, jonka tarkoitus on tutkia aihetta kokonaisvaltaisesti ja perusteellisesti.
Ohjeita tutkielman rakenteesta ja ulkoasusta
studies.helsinki.fi › system › filesTutkielman varsinaiset sisältökappaleet alkavat sisällysluetteloa seuraavalta sivulta. Johdanto on tutkielman ensimmäinen kappale. Johdannon sisältö muodostuu tutkimuksen yleisistä tavoitteista ja motiiveista. Johdannossa voidaan pintapuolisesti käydä läpi tutkielman sisältöä ja kuvailla, mitä kukin luku pitää sisällään.