Suomi–Venäjä-seura | Kielen, kulttuurin ja ...
suomivenajaseura.fiNov 01, 2022 · Tuotamme tietoa Venäjän kansalaisyhteiskunnasta ja tuemme sodanvastaista toimintaa. Tarjoamme mahdollisuuksia tutustua Venäjän suomalais-ugrilaisiin kansoihin. Kerromme myös muiden järjestämistä tapahtumista. Suomi─Venäjä-seura on kaikille avoin, poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Voit osallistua toimintaamme eri puolilla Suomea.
Osastot - Suomi-Venäjä-Seura | Osastot
osastot.suomivenajaseura.fiNov 08, 2022 · Suomi–Venäjä-seuran osastot eri puolilla Suomea tarjoavat sinulle monipuolisia mahdollisuuksia tutustua Venäjään, venäläiseen kulttuuriin ja tietysti venäläisiin. Kanssamme pääset jakamaan ja syventämään Venäjä-tuntemustasi. Monissa osastoissamme on toimintaa niin suomeksi kuin venäjäksi, joten kieliharjoittelumahdollisuuksia on tarjolla. Useimmat osastojemme järjestämistä tapahtumista ja matkoista ovat avoimia kaikille, mutta liittymällä jäseneksi tuet toimintaamme ...
Jäsenille - Suomi-Venäjä-Seura
suomivenajaseura.fi › jasenilleNormaalihintainen Venäjän Ajan vuositilaus on 33-38 euroa (hinta 8.12.2020). Suomi-Venäjä-seuran kaikki jäsenet, myös nuorisojäsenet pääsevät lukemaan Venäjän Ajan uusinta sekä vanhempia numeroita sähköisinä näköislehtinä jäsenportaalin kautta>> Miten osallistun toimintaan ABC?
Suomi–Venäjä-Seura – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › Suomi–Venäjä-SeuraSuomalais-ugrilainen yhteistyö on yksi Suomi–Venäjä-Seuran päätehtävistä. Seura tuo esiin suomensukuisten kansojen kulttuuria ja kieliä sekä järjestää matkoja sukukansa-alueille ja kieli- ja kansalaisjärjestöprojekteja yhdessä Venäjän suomalais-ugrilaisten järjestöjen kanssa. Seura on yksi kerran neljässä vuodessa järjestettävien suomalais-ugrilaisten kansojen maailmankongressin pääjärjestäjäjistä. Seuran keskustoimisto on ollut vuodesta 1992 lähtien suomalais ...
Suomi–Venäjä-Seura – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomi–Venäjä-SeuraSuomi–Venäjä-Seura (SVS, ruots. Samfundet Finland-Ryssland ry ) on Suomen ja Venäjän välinen ystävyysseura. Suomi–Venäjä-seuraa voidaan pitää 15. lokakuuta 1944 perustetun Suomi-Neuvostoliitto-Seuran työn jatkajana. Se oli puolestaan talvi- ja jatkosodan välissä vuosina 1940–1941 toimineen Suomen–Neuvostoliiton rauhan ja ystävyyden seuran työn jatkaja. Seuralla on keskustoimisto Helsingissä sekä viisi piirijärjestöä, ja vuonna 2008 sillä oli 282 paikall…