Suomen Sukututkimusseura | Kirkonkirjat
https://www.genealogia.fi/kirkonkirjatSuomalaisen sukututkimuksen keskeisimpiä lähteitä ovat kirkonkirjat, joiden avulla tutkimus voidaan yleensä ulottaa 1600- ja 1700-lukujen taitteeseen. Suurin osa kirkonkirjoista löytyy nykyään digitoituina aina 1900-luvun alkupuolelle saakka. Tälle sivulle on koottu tietoa kirkonkirjoista sukututkimuksen lähteenä ja kirkonkirjojen tutkimisesta.
Sukututkimus: Hae esivanhempiasi, luo oma sukupuusi, löydä ...
https://fi.geneanet.org12/04/2022 · Sukututkimus: Hae esivanhempiasi, luo oma sukupuusi, löydä arkistoaineistoja... - Geneanet Sunnuntai 17. huhtikuuta 2022 (Nimipäivä Otto ) Aloita oma sukupuu Tuo GEDCOM-tiedosto ja rakenna ilmaiseksi oma sukupuusi alusta alkaen. Lataa ja jaa perhekuviasi ja skannattuja aineistoja sekä löydä uusia sukulaisia! Aloita oma sukupuu Sukupuu Kirjasto Jaa
Sukututkimus - Kirkonkirjat
www.sukututkimus.fi/kirkonkirjatKirkonkirjat sukututkimuksen apuna Kirkonkirjat ovat kirkon ylläpitämiä, seurakuntaan ja sen toimintaan liittyviä asiakirjaluetteloita. Kirkonkirjoista löytyy muun muassa luetteloita seurakunnan jäsenistä, kastetuista, ripille päässeistä, vihityistä ja kuolleista.
Katiha - Karjalatietokanta
https://katiha.xamk.fiTietokantahaku soveltuu sukututkimuksen lisäksi apuvälineeksi myös muihin väestöhistoriallisiin lähteisiin pohjautuviin tutkimuksiin. Katihan avulla voidaan selvittää esim. väestön liikkuvuutta etsimällä tietokannasta tietoja asukkaiden muutoista toisille paikkakunnille.
Kirkonkirjat sukututkijan käytössä - Peda.net
https://peda.net/id/9634f9a2b8fKirkonkirjat sukututkijan käytössä Jaa Kirkonkirjat ovat kattavuutensa ja suhteellisen tarkkuutensakin tähden suomalaisen sukututkimuksen ylivoimaisesti tärkein lähdeaineistolaji. Alkuperäiset kirkonkirjat ovat kuitenkin seurakuntien ja Arkistolaitoksen arkistoissa, eikä niitä helposti anneta sukututkijan käsiteltäviksi.
SSHY - Suomen Sukuhistoriallinen Yhdistys ry.
https://sukuhistoria.fiSivuiltamme löydät digitoituja rippi- ja muita kirkonkirjoja. Jäsenillemme tarjoamme myös muita SSHY:n tuottamia lähteitä tutkittaviksi kuvatietokantamme kautta, mm. kirkonkirjoja, tuomiokirjoja, läänintilejä ja sotilasrullia. Julkisten sivujemme kuvien käyttö on vapaata.