Suklaakakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › suklaakakkuMuhkea ja täyteläinen suklaakakku sopii juhlatarjoiluihin niin kesällä kuin talvella. Kakkupohja on hyvä tehdä vähintään tarjoilua edeltävänä päivänä, jotta sen maut ehtivät tasoittua. Kakku säilyy jääkaapissa täytettynäkin useamman päivän.
Suklaakakku | Reseptit | Kinuskikissa
https://www.kinuskikissa.fi/suklaakakku2.11.2008 · Sekoita lopuksi joukkoon suklaarouhe. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (tilavuus 1 ½ l). Paista 175 asteessa 40-50 min. Suojaa foliolla, kun pinta on saanut hieman väriä. Testaa kakun kypsyys kakkutikulla (esim. cocktail-tikulla). Joillakin paistoaika on ollut pidempi. Uunit erilaisia!
Suklaakakku | Reseptit | Kinuskikissa
www.kinuskikissa.fi › suklaakakkuNov 02, 2008 · Rouhi suklaa esim. leipäveitsellä tai tehosekoittimessa. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat joukkoon yksitellen vatkaimella sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan muutamassa erässä vuorotellen kerman kanssa. Sekoita lopuksi joukkoon suklaarouhe. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun ...
Suklaakakut | Valio
www.valio.fi › reseptit › ryhmatSuklaakakut. Mehevää suklaakakkua parempaa herkkua tuskin löytyy! Kokeile helppoa suklaakakkua, gluteenitonta suklaakakkua, paholaisen kakkua, mutakakkua tai yhdistä suklaa raikkaisiin vadelmiin tai lempeän tuliseen chiliin. Näillä suklaaresepteillä valmistat taivaallisen suklaakakun, joka vie kielen takuulla mennessään!