Puhtaanapito - Ruokavirasto
www.ruokavirasto.fi › yritykset › elintarvikealaJun 10, 2020 · Puhdistusohjelma. Elintarvikehuoneiston hyvän hygieenisen tason ylläpitäminen edellyttää, että osana omavalvontaa on laadittu kattava puhdistusohjelma, jossa jokaiselle koneelle ja laitteelle sekä työpinnoille, lattioille, kylmätilojen lattioille ja hyllyille suunniteltu puhdistussuunnitelma.
Siivoussuunnitelma | Ruokatieto Yhdistys
www.ruokatieto.fi › siivoussuunnitelmaSiivoussuunnitelma sisältää aikataulut ja ohjeet, kuka, milloin, millä siivousmenetelmällä ja -aineella minkäkin puhdistuskohteen hoitaa, erikseen ruoanvalmistustilojen työpöydät, hyllyt ja välineet ja lattiat, ovet. Näissä noudatetaan järjestystä: 1. Roskat, jätteet ja irtolika poistetaan kuivaimella, siivousliinalla tai ...
Kyllä äiti tietää...: Siivoussuunnitelma
kysymammalta.blogspot.com › 2009 › 09Siivoussuunnitelma elää, se ei pysy samanlaisena vuodesta toiseen. Siihen vaikuttavia tekijöitä ovat perheen koko, asunnon koko, vanhempien työssäkäynti, lasten lukumäärä ja ikä, mitä laitteita ja koneita kotona on käytössä sekä se, miten puhdasta kotona halutaan olevan. Opettele tuntemaan kotisi kalusteiden materiaalit ja ...