Ruokaa hygieenisesti (2)
https://peda.net/muonio/my/aineet/kotitalous/hy…Ruokaa hygieenisesti (2) Lämpötilat Helposti pilaantuvat säilytetään alle + 6 asteen (jääkaappi) Helposti pilaantuvat maitotuotteet alle +8 (jääkaappi) Kala ja mäti 0 - +3 astetta Pakasteet ja jäätelöt -18 Jauheliha alle + 4 Kuivat raaka-aineet alle + 18 (huoneenlämpö) Miksi pakasteita ei saa sulattaa huoneenlämmössä vaan alle + 4 asteessa?
Ruokaa hygieenisesti
https://peda.net/muonio/my/aineet/kotitalous/hy…Ruokaa hygieenisesti Leipätesti Pussi 1: puhdas leipä, kukaan ei koske Pussi 2: pesemättömin käsin pussitettu leipä Pussi 3: pestyin käsin pussitettu leipä Pussi 4: hanskat kädessä pussitettu leipä Katsotaan tilanne ensi viikolla RUOKAA HYGIEENISESTI -KURSSI LAAJUUS: tuntimäärä n.20 tuntia: opetusta koululla (9 tuntia) itsenäistä opiskelua (10 tuntia) hygieniapassitesti (1 ...
Ruokaa hygieenisesti (2)
peda.net › muonio › myRuokaa hygieenisesti (2) Lämpötilat Helposti pilaantuvat säilytetään alle + 6 asteen (jääkaappi) Helposti pilaantuvat maitotuotteet alle +8 (jääkaappi) Kala ja mäti 0 - +3 astetta Pakasteet ja jäätelöt -18 Jauheliha alle + 4 Kuivat raaka-aineet alle + 18 (huoneenlämpö) Miksi pakasteita ei saa sulattaa huoneenlämmössä vaan alle + 4 asteessa?