Punaviinikastike liharuoalle | Maku
www.meillakotona.fi › reseptit › punaviinikastike7 1/2 dl punaviiniä (hedelmäistä) 1 rkl tuoretta rosmariinia. 1 rkl tuoretta timjamia. 5 dl kastikepohjaa (demi-glace) (esim.Puljonki) 1/4 tl mustapippuria. 1/4 tl suolaa. Kuullota porkkanoita ja sipuleita ruskistamatta voissa laakeassa paistokasarissa. Lisää sokeri ja anna karamellisoitua hetki. Lisää punaviini, rosmariini ja timjami.
Punaviinikastike | Valio
www.valio.fi › reseptit › punaviinikastikePaina veitsellä kuorellisten valkosipulin kynsien rakenne rikki. Kuullota juureksia ja sipuleita muutama min kattilassa voissa. Ripottele kasvisten päälle suola. Lisää balsamiviinietikka ja anna höyrystyä. Lisää punaviini ja rosmariinin oksat. Anna kiehua hiljalleen, kunnes neste on haihtunut puoleen. Siivilöi. Lisää lihaliemi. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastiketta on jäljellä n. 2 dl.
Punaviinikastike lihalle - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaOhjeet. Paloittele kasvikset ja paahda hyvin kuivalla pannulla. Saa paahtua todella tummaksi, jopa mustiksi pinnalta. Paahda myös tomaattisosetta hetki kasvisten kanssa. Lisää balsamico kuumalle pannulle kasvisten joukkoon, niin että se sihahtaa ja anna kiehahtaa. Lisää punaviini ja mausteet ja anna kiehua kasaan, niin että punaviinistä on jäljellä 1/3 osaa.
Punaviinikastike - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaOhjeet Hauduta sipulia voissa minuutin ajan, lisää persilja sekä pippurit. Hauduta pari minuuttia. Lisää punaviini ja keitä kokoon kunnes jäljellä on noin 1 dl nestettä. Lisää liemi ja keitä jälleen hieman kokoon. Sekoita Maizena punaviiniin ja lisää se kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Kiehauta ja keitä miedolla lämmöllä 1 min. Siivilöi kastike.