Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto Koulutus alkaa sopimuksen mukaan Voit hakea opiskelijaksi mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkintoon, jos olet kiinnostunut vahvistamaan ammatillista osaamistasi mielenterveys- ja päihdetyössä.
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon suorittaneen työ on asiakkaiden sekä ... vähentävää tai asumispalveluja tukevaa mielenterveys- ja päihdetyötä.
Kiinnostaako sinua mielenterveys- ja päihdetyö? Tarvitsetko osaamiseesi päivitystä, laajentamista tai syventämistä? Voit suorittaa koko tutkinnon tai ...
Kohderyhmä. Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto soveltuu henkilöille, joilla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon tasoiset tiedot ja taidot sekä lisäksi täydentäviä ja syventäviä opintoja sekä alan työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.
Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto, jossa syvennät laaja-alaista osaamista neuropsykiatrisen asiakkaan ohjaukseen ja valmennukseen. Koulutuksen käytyäsi voit käyttää Neuropsykiatrinen valmentaja -nimitystä. Saat konkreettista ohjausta ja apuvälineitä valmennuksen toteuttamiseen oman työn ohessa tai valmentajana.
Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. ... Eri-ikäisten mielenterveys- ja päihdeongelmien hoidossa tarvitaan vahvaa ammatillista ...
Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena. Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto (150 osp) muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja valinnaisista tutkinnon osista. Pakolliset tutkinnon osat: Ammatillisuuden toteuttaminen mielenterveys- ja päihdetyössä, 50 osp. Lähi- ja läheisverkostoissa toimiminen, 50 osp.
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaisella on kykyä kuunnella, jakaa tietoa ja nähdä kokonaisuuksia. Päihde- ja mielenterveystyössä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot, psyykkinen kestävyys ja tasapaino, elämänmyönteisyys ja kyky koskea toista ihmistä.
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta (100 osp) ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta (50 osp). Toisena valinnaisena tutkinnon osana voi suorittaa vähintään 25 osaamispisteen laajuisen tutkinnon osan ammatillisesta perustutkinnosta, toisesta ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta.
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ... haittoja vähentävää sekä asumispalveluja tukevaa mielenterveys- ja päihdetyötä sosiaali- ja terveysalalla.
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto on näyttötutkinto, joka antaa pohjan toimia erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutus sopii henkilöille ...
... ja huolenpidon, vanhus- ja vammaispalvelujen, mielenterveys- ja päihdetyön, ... tehtävissä toimimisen; päihteiden ongelmakäyttö tai päihderiippuvuus.
Koulutus on tarkoitettu sinulle, jos haluat kehittää ja monipuolistaa osaamistasi mielenterveys- ja päihdetyössä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ...
Tutkinto tulee olla suoritettu viimeistään hakuajan päättymiseen mennessä. Hakeminen ja opiskelijavalinta. Hakuaika koulutukseen on 6.4.–16.5.2021. Hakuaika ...
Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto. Mielenterveys- ja päihdetyö on asiakkaiden sekä heidän lähi- ja läheisverkostojensa kanssa tehtävää ehkäisevää, kuntouttavaa, hoidollista, toipumista edistävää, haittoja vähentävää tai asumispalveluja tukevaa työtä, joka perustuu eettisesti kestäviin periaatteisiin.
Syvennä mielenterveys- ja päihdetyön osaamistasi mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnolla! Hanki Tredusta ammattitaito toimia mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntija- ja kehittämistehtävissä.