Mustikkapiirakka valmis pohja » Koti ja perhe
kotijaperhe.fi › aiheet › mustikkapiirakka-valmis-pohjaMustikkapiirakka – maukas ja nopea resepti. Mustikkapiirakkaa tulee leivottua etenkin loppukesän ja alkusyksyn aikana, kun mustikat ovat kypsiä, mutta myös muina vuodenaikoina, sillä mustikkaa on helppo pakastaa ja pakkasesta on taas helppo sulattaa mustikoita mustikkapiirakkaa varten. Mustikkapiirakkaa tulee nautittua etenkin mökkeillessä, kun mökin ympärillä olevasta metsästä saa nopeasti poimittua mustikoita.
Mustikkapiirakka | Mustikkapiirakka.com
mustikkapiirakka.com › mustikkapiirakkaPohja: 150 grammaa margariinia; 1,5 dl sokeria; 1 kananmuna; 3 dl vehnäjauhoja; 1 teelusikallinen vanilliinisokeria; 1 teelusikallinen leivinjauhetta; 400 grammaa mustikoita; Murutaikina: 100 grammaa margariinia; 1 dl sokeria; 2 dl vehnäjauhoja; Valmistusohje. Tehdään ensimmäiseksi pohja. Ensimmäiseksi sekoitetaan pehmeä margariini ja sokeri keskenään.
Mustikkapiirakka kermaviilillä | Myllyn Paras
www.myllynparas.fi › reseptit › kermaviilitaytteinenPohja: Jos valmistat taikinan itse, vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi ja lisää muna koko ajan vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet eli vehnäjauhot, leivinjauhe ja kaurahiutaleet. Lisää nämä rasva-sokeri-muna-seokseen. Voitele piirakkavuoka (halkaisija n. 28 cm) ja levitä taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Jos käytät valmistaikinaa, sulata se ja painele piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.