Mansikka-juustokakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › mansikka-juustokakkuPohja: Murskaa keksit. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Laita seos rengasvuoan pohjalle. Täyte: Soseuta mansikat. Lisää joukkoon tuorejuusto, vanilliinisokeri ja sokeri. Liota liivatteita kylmässä vedessä 5-10 min. Kiehauta mehu, lisää liivatteet. Kaada liivateseos täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan.
Mansikkakakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › mansikkakakkuPaista 175 asteessa kypsäksi n. 40 min. Kumoa kakkupohja hieman jäähtyneenä. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja 3 osaan. Kostuta levyt vaniljamaidolla, kansi alapuolelta. Vaahdota kerma. Mausta. Lohko mansikat. Sivele pohja mansikkahillolla, levitä päälle kermavaahtoa ja lisää mansikat. Kokoa toinen kerros samoin ja aseta kansi päälle.