Lyonin kana – kansankuppilasta Titanicille — KULINAARI
kulinaari.com › 2020 › 01Jan 31, 2020 · LYONIN KANA (3-4:lle) noin 1 kg broilerin paistileikkeitä, rintafilettä tai koipinuijia 2+1 rkl oliiviöljyä suolaa mustapippuria myllystä 2-3 salottisipulia tai 1 keskikokoinen keltasipuli 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna 1 dl kuivaa valkoviiniä 3 rkl punaviinietikkaa 2 rkl tomaattipyrettä 1 kana- tai kasvisliemikuutio 2,5 dl vettä
Lyonin kana | Pääruoat | Reseptit – K-Ruoka
www.k-ruoka.fi › reseptit › lyonin-kanaLyonin kanaan upotetaan kaksi desiä punaviinietikkaa. Lopputulos on kuitenkin täyteläinen ja koivet kypsyvät kastikkeessa todella mureiksi. ( 12 kommenttia) 4 annosta yli 60 min Lisää suosikkeihin Tulosta Jaa Ainekset 4 annosta 1 rs(noin 1 kg) Pirkka broilerin koipireisiä, maustamaton 1 1/2 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria 2-3(90 g) salottisipulia
Lyonin kanaa on ranskalainen klassikko- Kotiliesi.fi
kotiliesi.fi › resepti › lyonin-kanaaMay 19, 2020 · Lyonin kanaa eli poulet au vinaigre 700 g kananpojan paistileikkeitä 2 rkl kuivattua rakuunaa 1 tl suolaa 1 tl sokeria ¼ tl rouhittua mustapippuria 4 rkl oliiviöljyä 4 salottisipulia 4 valkosipulinkynttä 4 rkl oliiviöljyä 2 rkl tomaattipyreetä 2 dl kuivaa valkoviiniä 4 rkl punaviinietikkaa (ranskalaista punaviinietikkaa) 200 g ranskankermaa
Lyonin kana | Kana | Soppa365
www.soppa365.fi › reseptit › kanaFeb 28, 2019 · Lyonin kana Ainekset 800 g broilerinkoipia 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria myllystä 2 rkl + 2 rkl voita 1½ dl punaviinietikkaa 6 valkosipulinkynttä 1 laakerinlehti 1½ dl kanalientä 2 rkl tomaattipyreetä 1 prk (200 g) ranskankermaa ½ ruukkua rakuunaa Viimeistelyyn ½ ruukkua rakunaa Työvaiheet Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Lyonin kana | Reseptit | Anna.fi
anna.fi › reseptit › lyonin-kanaAug 29, 2020 · Lyonin kana tehdään helposti näin: 1. Jos käytät ruokaan koipireisiä, puolita ne. Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista broileripalat kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Siirrä kanapalat uunivuokaan ja mausta suolalla sekä pippurilla. 2. Kuori ja suikaloi sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Pyyhkäise pannu puhtaaksi ja lisää öljy.
Lyonin kana | Yhteishyvä
yhteishyva.fi › reseptit › lyonin-kanaSep 27, 2021 · Ranskalainen klassikkoruoka Lyonin kana eli etikkakana valmistuu tällä kertaa mehevistä paistileikkeistä. Ruokavaliot Munaton Laktoositon Gluteeniton Tallenna suosikkeihin Samankaltaisia Mainos päättyy Ainekset (4 annosta) 900 g (2 pkt, à 450 g) broilerin paistileikkeitä (maustamaton) 150 g (1 prk) ranskankermaa 15 % 1 kpl sipuli 3 - 4 kpl