Likööri – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › LikööriLikööri saa luonteensa alkoholiin lisätystä makuaineesta, joka voi olla melkein mitä tahansa ainetta, joka antaa makua. Mauste lisätään alkoholiin uuttamalla tai tislaamalla, minkä jälkeen se makeutetaan ja joskus myös värjätään. Makeutukseen käytetään pääosin sokeria ja hunajaa, mutta myös keinotekoisesti makeutettuja ...
Liköör – Vikipeedia
et.wikipedia.org › wiki › LiköörLiköör on alkohoolne jook, mis sisaldab rohkesti suhkrut. Liköörid jagunevad lahjadeks (kangusega alla 25–30%) ja kangeteks (kangusega üle 25–30%). Alkoholi (olenevalt likööri sordist võib selleks olla ka brändi, konjak, grappa jne) ja suhkru kõrval lisatakse likööri maitsestamiseks ka puuvilja- ja marjamahla, taimeleotisi, vürtse.
Puolukkalikööri - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaKommentit. SuSSu70 Reseptin tekijä. Tästä likööristä olen saanut hurjasti kehuja ja onhan se sata kertaa parempaa kuin alkon vastaava. Puolukka maistuu puolukalta. Tämän voit tehdä muuten melkein mistä vaan hedelmistä tai marjoista. Itse olen kokeillut mansikkaa, mustaherukkaa ja banaania puolukan lisäksi. Yksityisviesti.
Likööri – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/LikööriLikööri valmistetaan väkevästä alkoholijuomasta, joista suosituimpia ovat votka, konjakki, viski ja rommi. Likööri saa luonteensa alkoholiin lisätystä makuaineesta, joka voi olla melkein mitä tahansa ainetta, joka antaa makua. Mauste lisätään alkoholiin uuttamalla tai tislaamalla, minkä jälkeen se … Näytä lisää