Puolukkalikööri - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaLaita pulloon tai tölkkiin kerroksittain marjoja ja sokeria. Kaada viina päälle. Sulje pullo ja ravistele jotta sokeri alkaa liukenemaan. Jätä valmistumaan pimeään paikkaan pariksi kuukaudeksi. Ravistele pulloa muutaman kerran. Siivilöi valmis likööri sideharson läpi. Kaada kauniisiin pulloihin. Marjat voit tarjota vielä esim. jäätelön kanssa.
Tehdään likööriä - Omavarainen
Teen itse mustaherukkaliköörin aina tällä reseptillä, jonka sain aikoinaan tanskalaisesta kartanosta. Kuvan lasissa on mustaherukkalikööriä vuodelta 2017. 1 kg puhdistettuja marjoja. 1 litra kuivaa valkoviiniä. 700 g sokeria viinimehulitraa kohti. 1 dl maustamatonta alkoholia (HUOM! vahvuus 60%) yhtä 0,75 l pulloa kohti.
Tehdään likööriä - Omavarainen
www.omavarainen.fi › l › likoorinvalmistusAug 26, 2020 · Anna liköörin tekeytyä rauhassa, valolta suojattuna 3 kuukautta, jonka jälkeen likööri siivilöidään pulloon. Kuvassa 2 viikkoa tekeytynyttä vadelmalikööriä, jossa sokeri on jo imeytynyt nesteeseen. Fiinimpi kotilikööri Tämä likimain 200 vuotta vanha resepti on hieman työläämpi, muttei kuitenkaan työläs.