Pakastaminen | Martat
https://www.martat.fi/marttakoulu/ruoka/sailonta/pakastaminenRasvaisen lihan ja kalan säilyvyysaika on sen sijaan melko lyhyt. Itse tehtyjä ruokia, kuten keittoja ja laatikoita voi säilyttää pakkasessa 1-3 kuukautta. Pitkä aika pakkasessa voi huonontaa elintarvikkeen makua ja ravintoaineita. Pilaantuneen pakasteen tunnistaa hajusta tai mausta. Elintarvikkeiden keskimääräisiä säilyvyysaikoja
lihan säilyttäminen pakasteessa - Erälehti.fi
eralehti.fi › keskustelu › aihelihan säilyttäminen pakasteessa. kauvanko liha säilyy pakasteessa. mulla on joihinki lihoihin tullu ruskeita laikkuja. voiko ne silti syödä viellä. pitäskö liha pakata johonki kelmuun vai miten on viisain. ne koneet jotka imee ilman pois on niin kalliita. Liha säilyy pakkasessa jäätyneenä vaikka miten kauan. Meillä oli pakastimessa ...