Yliopistomme taidehistorian opetus tekee yhteistyötä Rovaniemen taidemuseon ja Lapin muiden museoiden sekä taidealan järjestöjen kanssa. Taidehistorian opinnot tukevat taideteollisen alan opiskelijoiden ammatillista kehittymistä, tarjoavat ajankohtaisia tutkimuksellisia näkökulmia ja yleissivistävää tietoa sekä syventävät ...
Lapin yliopisto, Avoin yliopisto Koulutus alkaa: Syksy 2021 Opetuskieli: suomi Koulutuksen laajuus: 4 opintopistettä Opetusaika: Opetustapa: Itsenäinen opiskelu, …
Taidehistorian avulla tutustut kuvataiteiden, arkkitehtuurin, taideteollisuuden, muotoilun sekä luonnonmaiseman, rakennetun ympäristön ja muun esinemaailman ...
VerkkoAvoin yliopisto: Taidehistoria. Taidehistoria on taidehistorian kandiohjelman ja kulttuuriperinnön maisteriohjelman opintosuunta. Osa taidehistorian opinnoista …
Tästä taulukosta näet taidehistorian ja taidekasvatuksen perusopintojen opintojaksojen ilmoittautumis- ja suoritusoikeusajat lv. 2023–2024.Opiskelutapa "verkko-opiskeluun" voi sisältyä erilaisia tai valinnaisia suoritustapoja, jotka ilmoitetaan kurssin tarkemmassa kuvauksessa Korpissa tai Sisussa.
VerkkoTaidehistorian ja taidekasvatuksen opintokokonaisuus tarjoaa sinulle työkaluja ymmärtää yhä enemmän visuaaliseen ajatteluun ja tarinallisuuteen perustuvaa ympäristöämme. Taidehistorian …
VerkkoAvoimen yliopiston asiakaspalvelu. Sinulla on mahdollisuus saada opintojen ohjausta missä tahansa opintojesi vaiheessa. Asiakaspalvelusta saat yleisohjausta opintoihin ja opintojen …
Nov 15, 2021 · Taidehistoria Voit tutustua sekä kuvataiteiden, rakennetun ympäristön ja muotoilun että laajemmin visuaalisen kulttuurin ja kulttuuriympäristön ilmiöihin. Kiinnostavatko vaikkapa tuntemattomaksi jääneet taiteilijat, graffitit, kirkkotaide, kaupunkisuunnittelu, moderni estetiikka, taidemarkkinat, ekologinen taide tai kuvasymbolien salat?
- Asiakaspalvelumme palvelee arkisin puhelimitse (040 484 4495) ja sähköpostitse (avoin@ulapland.fi), klo 9.00 – 11.00 ja 12.00 – 13.30. - Asiakaspalvelupisteemme kampuksella (käyntiosoite: Yliopistonkatu 8, E-siipi, 1. krs) on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9.00–11.00 ja 12.00–13.30.
Taidehistoria on humanistinen tutkimusala, joka tutkii näköaistein havaittavaa taidetta sekä siihen liittyviä ilmiöitä. Taidehistoriaan kuuluvat muun muassa kuvataiteet , arkkitehtuuri , taideteollisuus , taiteen instituutiot, taidekäsityö , sekä myös historiallisesti muuttuvat taidekäsitykset ja -teoriat.
VerkkoTaidehistorian opinnot ovat avoimia kaikille yliopistomme opiskelijoille, ja voit suorittaa opintoja myös Avoimen yliopiston kautta. Taidehistorian opinnot Valokuvaus …
Taidehistorian ja taidekasvatuksen opinnoissa tutustut taiteen ja kulttuurin tutkimukseen sekä opit hahmottamaan taiteen ja kulttuurin historiallisia yhteyksiä ja tyylikausia. Samalla perehdyt taiteen ja estetiikan eri suuntauksiin sekä opit analysoimaan kulttuurituotteita ja kulttuuritoimintaa.
VerkkoTaidehistorian opinnot ovat avoimia kaikille yliopistomme opiskelijoille ja voit suorittaa niitä myös Avoimen yliopiston kautta. Voit opiskella taidehistoriasta perus-, aine- ja syventävät sivuaineopinnot, mutta myös yksittäisiä kursseja oman kiinnostuksesi mukaan.
VerkkoLapin yliopiston tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat toteutuksille Pepissä 4.4.2023 klo 9.00 alkaen. Avoimen yliopiston opiskelijat voivat pyytää hakulomakkeen sähköpostilla …
Ainutlaatuisen lisänsä tutkimukseemme tuo tieteen ja taiteen vilkas vuoropuhelu: Tiede ja taide yhdistyvät esimerkiksi muotoilun ja median kehittämistyössä sekä ...
Lapin yliopisto Sisältö Taidehistorian oppiaineen tutkimus- ja opetusalaan kuuluu koko visuaalinen kulttuuri. Taidehistorian avulla tutustut kuvataiteiden, …
Taidehistorian opinnot tarjoavat ajankohtaisia tutkimuksellisia ... Lapin avoimen yliopiston rekisteröintimaksu 35 € laskutetaan ennen opintojen alkamista.
Avoin yliopisto: Taidehistoria. Taidehistoria on taidehistorian kandiohjelman ja kulttuuriperinnön maisteriohjelman opintosuunta. Osa taidehistorian opinnoista tarjotaan kaikille avoimina yliopisto-opintoina. Voit opiskella yksittäisiä kursseja tai laajempia opintokokonaisuuksia (15 op, 30 op).