sinä etsit:

lähteiden merkitseminen

Lähteiden merkitseminen – eMateriaalit
https://www.oamk.fi/.../lahteiden-merkitseminen
WebLähteiden merkitseminen. Ellei opintojen aikana osoiteta osaamista kirjallisesti, lähteiden merkitsemisen osalta voi opettajaopiskelija tehdä osaamisensa näkyväksi aiemmin …
Kielitoimiston ohjepankki
kielitoimistonohjepankki.fi › ohje › 702
Feb 10, 2017 · Kielitoimiston ohjepankki. Palaa etusivulle ...
5.4 Esimerkkejä erilaisten lähteiden merkinnästä
https://oppimateriaalit.jamk.fi/raportointiohje/5-lahteiden-kaytto/5-4-esimerkkeja...
Seuraavassa on esimerkkejä erityyppisten lähteiden luettelomerkinnöistä. Sivun lopussa samat tiedot ovat taulukossa 1. Kirjat, joilla on tekijä(t) Kirjoista, joilla on …
Lähdeviitteiden merkintä – Kielijelppi – Språkhjälpen - Helsinki
https://blogs.helsinki.fi/kielijelppi/lahdeviitteiden-merkinta
WebLähdeviitteiden merkintä. Lähdeviitteiden merkitsemiseksi on olemassa useita tapoja. Viitteet voidaan merkitä tekstin sekaan tekstiviitteiksi, sivun alareunaan alaviitteiksi tai …
Lähdeviitteiden merkintä – Kielijelppi – Språkhjälpen
https://blogs.helsinki.fi › lahdeviitteiden-merkinta
Kun lähde mainitaan ensimmäistä kertaa, viitteessä kerrotaan kaikki edellä mainitut tiedot. Kun lähteeseen viitataan myöhemmin, lisätään ensimmäisen nimen ...
Viittaa oikein — Avoin tiede ja tutkimus - Jyväskylän yliopisto
https://openscience.jyu.fi/fi/opetus/perustutkinto-opiskelijat/opiskelumateriaalit/...
Lähteiden merkitseminen on tieteellisen kirjoittamisen perusasioita. Viittaamalla kerrotaan, mitä on mukailtu lähteen pohjalta eli kerrottu omin sanoin: …
Lähteiden merkintä - Peda.net
https://peda.net/id/95cba46e75d
WebLähteiden merkintä. Lähteet ovat tekstejä, joista otat tietoa omaan tekstiisi. Kaikki käytetyt lähteet tulee merkitä tektin loppuun lähdeluetteloon. Merkintätapa vaihtelee lähteen …
Lähteiden käyttö ja merkitseminen | Kirjoittajan apu
https://oppimateriaalit.jamk.fi/kirjoittajanapu/lahteiden-kaytto-ja-merkitseminen
WebLähteiden käyttö ja merkitseminen. Tekstisi lähdeaineistoja valitessasi etsi sellaisia lähteitä, jotka sopivat tekstisi tavoitteeseen ja tarkoitukseen ja ovat siten relevantteja. Lähteiden …
Lähteiden merkintä - Peda.net
https://peda.net › ...
Lähteet ovat tekstejä, joista otat tietoa omaan tekstiisi. Kaikki käytetyt lähteet tulee merkitä tektin loppuun lähdeluetteloon.
Sähköisiin lähteisiin viittaaminen
https://content-webapi.tuni.fi › proxy › public
Lähdeluetteloon kirjataan lähteen tyyppi sekä viitattamispäivä ennen verkko-osoitetta. 29.4.2021 | 2. Page 3. Sähköisiä lähteitä. Verkkosivu.
Lähteiden merkitseminen lähdeluetteloon
https://wiki.metropolia.fi › pages › viewpage.action
Mallipohjan numerot poistetaan, eli tyyliksi valitaan Word-mallipohjasta "lähde" (ei siis "numeroitu lähde"). Lähdeluetteloon merkitset vain ne ...
LÄHDEMERKINTÄOHJE - Xamk
https://www.xamk.fi › Xamk-lahdemerkintaohje
LÄHTEIDEN MERKITSEMINEN NUMEROVIITEJÄRJESTELMÄLLÄ. Xamkin opinnäytetöissä käytetään pääasiassa Harvard-järjestelmää, jota on.
Esseen lähdeviittausohje — Avoimen yliopiston Koppa
https://www.avoin.jyu.fi/koppa/oppiaineet/...
WebKustakin lähteestä ilmoitetaan tekijä tai tekijät, teoksen nimi, kustantaja, kustantajan kotipaikka/julkaisupaikka ja painovuosi. Tekijän sukunimen jälkeen merkitään joko …
Lähdeviitteiden merkintä – Kielijelppi – Språkhjälpen
blogs.helsinki.fi › kielijelppi › lahdeviitteiden
Lähdeviitteiden merkitsemiseksi on olemassa useita tapoja. Viitteet voidaan merkitä tekstin sekaan tekstiviitteiksi, sivun alareunaan alaviitteiksi tai luvun tai työn loppuun loppuviitteiksi. Merkintätavat vaihtelevat tieteenaloittain ja julkaisuittain. Joskus myös tieteenalojen sisällä voi olla erilaisia merkintätapoja.
4. Lähdeluettelo - Jyväskylän yliopisto
https://www.jyu.fi › opiskelu › seminaariohjeet › viitteet
Lähteet kirjataan aakkosjärjestykseen tekijöittäin. Mikäli käytetään saman tekijän useampaa lähdettä, järjestetään ne aikajärjestykseen ...
5.4 Esimerkkejä erilaisten lähteiden merkinnästä - Jamk
oppimateriaalit.jamk.fi › raportointiohje › 5
Jun 11, 2020 · Seuraavassa on esimerkkejä erityyppisten lähteiden luettelomerkinnöistä. Sivun lopussa samat tiedot ovat taulukossa 1. Kirjat, joilla on tekijä(t) Kirjoista, joilla on tekijä, ilmoitetaan lähteen perustiedot. Jos saman tekijän teoksia on lähdeluettelossa useita, nämä ilmoitetaan ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan.
5.2 Tekstiviitteiden merkintä | Opinnäytetyön raportointi - Jamk
https://oppimateriaalit.jamk.fi/raportointiohje/5-lahteiden-kaytto/5-2...
Web5.2 Tekstiviitteiden merkintä. Lähdeluettelo- ja tekstiviitemerkintöjen on vastattava toisiaan, jotta lähteen tarkemmat tiedot löytyvät helposti lähdeluettelosta tekstiviitteen …
Esimerkkejä lähteiden merkinnästä | Opinnäytetyön raportointi
oppimateriaalit.jamk.fi › raportointiohje
Apr 15, 2009 · Esimerkkejä lähteiden merkinnästä Lähdeluettelon malli; malliin on koottu esimerkkejä mahdollisimman erityyppisistä lähteistä. Numerolla alkavat lähteet tulevat ennen kirjaimin aakkostettavia lähteitä.
Kielitoimiston ohjepankki
kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/702
Seuraavaan luetteloon on koottu esimerkkejä muutamista erityyppisistä lähteistä. Osassa tapauksia on esitetty keskenään samanveroisia merkintätapoja. Näiden lisäksi on olemassa muitakin käyttökelpoisia tapoja; ohjepankin ohje on siis vain yksi mahdollinen. Tärkeää missä hyvänsä valitussa merkintätavassa … See more
5.4 Esimerkkejä erilaisten lähteiden merkinnästä
https://oppimateriaalit.jamk.fi › 5-lahteiden-kaytto › 5...
Tärkeää on merkitä lähteen laatu (esim. esite, opinnäytetyö). Kuusiaho, V. 2016. Soundscapes of the Kehä Vihreä urban park. Opinnäytetyö, AMK. Jyväskylän ...
5.3 Lähdeluettelon laatiminen | Opinnäytetyön raportointi - Jamk
https://oppimateriaalit.jamk.fi/raportointiohje/5...
WebLähdeluettelossa mainitaan jokainen lähde, jota raportin tekstissä on käytetty. Tutkimusmateriaalia ei lähdeluettelossa mainita, vaan se esitetään tekstissä siinä …
Sähköiset lähteet ja viitemerkinnät - Kielitoimiston ohjepankki
http://www.kielitoimistonohjepankki.fi › ohje
Hyvin tärkeitä sähköisten lähteiden merkitsemisessä ovat myös löydettävyystiedot: mistä verkko-osoitteesta lähde on löydettävissä.