Kuivakakut | Myllyn Paras
www.myllynparas.fi › kuivakakutKuivakakut ja kahvikakut sopivat juhlapöytään ja kahvitauolle Kuivakakut ovat maukkaita kestosuosikkeja, joiden valmistaminen on helppoa ja hauskaa. Nämä mehevät kahvi- ja kuivakakut hurmaavat yhä uudelleen. Kuivakakut voi myös säilöä pakastimessa ja sulattaa sopivaan tilaisuuteen tarjolle tai antaa vaikka lahjaksi.
Joulukakut | Valio
www.valio.fi › joulu › joulukakutValio Koekeittiön asiantuntijat vastaavat yleisimpiin kysymyksiin näin: Kuinka kauan kuivakakut säilyvät? Kuivakakut säilyvät hyvin peitettynä viileässä jopa kuukauden ajan. Muista suojata kakut hyvin käärimällä ne esimerkiksi tuorekelmuun tai folioon. Näin kakkuihin ei tartu muiden raaka-aineiden tai jääkaapin makua. Voiko kuivakakut pakastaa?
Pumpulikakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › pumpulikakkuKaada huolellisesti voideltuun, korppujauhotettuun, n. 2 l:n torvivuokaan. Valitse mahdollisimman vähänkuvioinen torvivuoka, sillä kakku tarttuu todella helposti vuokaan kiinni. Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 50 min. Anna kakun jäähtyä vuoassa hetki ennen kumoamista. Koristele jäähtynyt kakku siivilöidyllä tomusokerilla. Näillä onnistut
Suklaakuivakakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › suklaakuivakakkuVoitele ja korppujauhota 1,8 litran vetoinen kakkuvuoka. Sekoita munat ja sokeri puuhaarukalla sekaisin. Sulata voi ja lisää siihen kerma. Yhdistä kaikki kuivat aineet. Sekoita muna-sokeriseokseen vuorotellen voisula-kermaseosta ja kuivia aineita. Kaada taikina vuokaan.