Kotikalja - Martat
https://www.martat.fi/reseptit/kotikaljaValmistusohje 5 l vettä 3 dl kaljamaltaita 2 1/2 dl sokeria 1 tl hiivaa 1. Pane maltaat ja sokeri isoon astiaan ja kaada kiehuva vesi päälle. 2. Anna jäähtyä seuraavaan päivään. 3. Siivilöi kalja toiseen astiaan. 4. Lisää hiiva pieneen kaljatilkkaseen liuotettuna. 5. Anna kaljan käydä seuraavaan päivään huoneenlämmössä. 6.
Kotikalja | Juomat | Reseptit – K-Ruoka
https://www.k-ruoka.fi/reseptit/kotikalja1/2-1 tl hiivaa Valmistus yli 60 min Kuumenna 3 l vettä kiehuvaksi ja kaada se isoon kattilaan tai sankoon maltaiden ja sokerin päälle. Anna hautua kannen alla noin puoli tuntia. Lisää astiaan 2 litraa kylmää vettä. Tarkista, että neste on kädenlämpöistä. Liuota hiiva pieneen määrään kaljalientä ja kaada seos kaljan joukkoon.
Kotikalja | Juomat | Reseptit – K-Ruoka
www.k-ruoka.fi › reseptit › kotikaljaValmistus yli 60 min. Kuumenna 3 l vettä kiehuvaksi ja kaada se isoon kattilaan tai sankoon maltaiden ja sokerin päälle. Anna hautua kannen alla noin puoli tuntia. Lisää astiaan 2 litraa kylmää vettä. Tarkista, että neste on kädenlämpöistä. Liuota hiiva pieneen määrään kaljalientä ja kaada seos kaljan joukkoon.