Kevyt Maksamakkara 150 g Maksamakkara 150 g Maksamakkara 300 g Viipaloitu aurinkokuivattu tomaatti maksamakkara 250 g Viipaloitu herkkumaksamakkara 250 g Pekoni Takaisin; Kunnon pekoni 150 g Kunnon savupekoni 150 g Salamisnacks Takaisin; Salamisnack chili 50 g Salamisnack original 50 g Muut Takaisin
Huuhtele kaali ja paloittele se. Kuori ja viipaloi porkkanat. Kuumenna reilun kokoisessa kattilassa 2 rkl öljyä, kaali ja porkkanat. Kuullota niitä noin 5 …
Herkullinen ja kevyt kaalikeitto sopii laihduttajan ruokapöytään. Tylsästäkin keitosta saa maukkaan muutamalla vinkillä. Valkosipuli, inkivääri, chili ja limetti - nämä neljä raaka-ainetta tekevät …
Pilko kaalit ja kuutioi selleri ja lanttu. Hienonna sipuli. Kuullota sipuli, selleri ja lanttua vähän kattilassa. Lisää joukkoon kaalit ja anna hautua hetki.
Valmistusohjeet. 1. Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan. 2. suikaloi kaali ja porkkanat. 3. Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot ja kaali/porkkana suikaleet. Keittele n.15 min. 4. Lisää öljyssä paistetut sienet mukaan ja kiehauta.
Kuullota niitä noin 5 minuuttia. Pienennä lieden tehoa ja sekoittele pohjaa myöten, jotta kaali ei mustu. Lisää kattilaan vesi ja tomaattimurska. Lisää myös mausteet: lihaliemikuutio, laakerinlehdet, oregano, meirami, paprikajauhe, mustapippuri, suola, siirappi ja soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi.
Mittaa kattilaan kaksi litraa vettä, pilko kaalit, varsisellerit, sipuli, lisää kasvisliemikuutiot sekä pakaste keittojuurekset. Anna kiehua miedolla lämmöllä tunti, lisää lopuksi tomaattimurska sekä pienityt valkosipulinkynnet. Kiehauta hetki ja keitto on valmista syötäväksi.
Kevyt, mutta maukas soppa sopii erityisen hyvin keventäjän lautaselle. Erilaisista yrteistä valmistettu ja sitruunamehulla sekä kapriksilla piristetty salsa verde tuo ruokaan raikasta twistiä. Italialainen kaalikeitto …
Kaalikeitto on kevyt ruoka, joka maistuu lämmitettynä seuraavanakin päivänä. · Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. · Huuhtele ...
WebMittaa kattilaan kaksi litraa vettä, pilko kaalit, varsisellerit, sipuli, lisää kasvisliemikuutiot sekä pakaste keittojuurekset. Anna kiehua miedolla lämmöllä tunti, lisää lopuksi tomaattimurska sekä pienityt …
WebKaalikeitto. 6 annosta. 30 - 60 min. 3,9 383 arviota. 29 kommenttia. Kaalikeitto on helppo ja edullinen keitto. Keittoon sopii hyvin myös naudan- tai lampaanjauheliha. Noin 1,00€/annos.*.
Jan 10, 2023 · Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kattilan pohjalla miedolla lämmöllä öljyssä sipulit, sellerit ja lanttu. Lisää joukkoon kaalit ja anna hautua hetki. Lisää joukkoon vesi, liemikuutiot ja yrttimauste. Anna keiton poreilla hiljalleen noin 40 minuuttia.
WebValmistusohjeet. 1. Laita vesi kiehumaan isoon kattilaan. 2. suikaloi kaali ja porkkanat. 3. Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot ja kaali/porkkana suikaleet. Keittele n.15 min. 4. Lisää öljyssä paistetut …
Pilko kaalit. Kuori ja kuutioi selleri ja lanttu. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kattilan pohjalla miedolla lämmöllä öljyssä sipulit, sellerit ja lanttu ...