Perunareseptit | Valio
www.valio.fi › reseptit › ryhmatPerunareseptit. Peruna on tuttu raaka-aine suomalaisessa keittiössä. Sitä tarjoillaan, niin arkena kuin juhlanakin ruokapöydässä. Perinteisen keitetyn perunan lisäksi voi tarjoilla esimerkiksi perunamuusia, uuniperunoita, kermaperunoita tai perunaröstejä. Perunareseptejä valmistaessa on hyvä aina valita reseptiin sopiva perunalajike.
Mäiskypotut | Valio
www.valio.fi › reseptit › maiskypotutLaita keitetyt perunat leivinpaperin päälle uunipellille. Litistä perunat esim. lusikalla. Kuutioi voi perunoiden päälle ja mausta valkosipulilla sekä suolalla. Paista uunin yläosassa 200 asteessa grillivastuksia käyttäen n. 10 min. Viimeistele kuumat perunat tuoreella persiljalla.