Meksikolainen kanapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › meksikolainen-kanapataRaasta sen kuori ohuelti ja lisää broilerin pinnalle. Lisää myös limettimehu, lohkoiksi leikattu sipuli, hienonnettu chili ja fariinisokeri. Kuullota hetki. Lisää tomaattimurska. Anna kiehua kannen alla n.15 min, kunnes liha on kypsää. Lisää valutetut pavut ja crème fraîche. Kuumenna ja anna hautua vielä muutama min. Lisää lopuksi korianteri.
Pippurinen kanapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › pippurinen-kanapataRuskista broilerin fileeleikkeet padassa tai korkeareunaisessa pannussa nahkapuoli alaspäin. Lohko sipuli, puolita sienet ja ruusukaalit. Lisää kasvikset pannulle ja anna kuullottua hetki. Lisää kanaliemikuutio, tomaattimurska ja vesi. Anna hautua keskilämmöllä kannen alla n. 30 min. Voit kypsentää padan myös uunissa 175 asteessa n. 1 h.
Italialainen kanapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › italialainen-kanapata-2Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja puolita kirsikkatomaatit. Lisää ne pannuun. Nosta päälle huuhdeltu ja kuivattu pinaatti. Anna höyrystyä muutama min. Lisää ruokakerma ja hienonnetut yrtit. Kuumenna sekoitellen muutama min. Tarjoa heti riisin, couscousin, pastan tai leivän kanssa.
Ranskalainen kanapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › ranskalainen-kanapataKanapata on mainio pannuruoka, joka valmistuu alle puolessa tunnissa. Pata mehevöitetään crème fraîcheilla ja Dijon-sinapilla. Ainekset 4 annosta Lisää kauppalistalle Ohje Leikkaa broileri isohkoiksi kuutioiksi. Paista sipulin kanssa rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Puolita sienet.
Kanapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › kanapata-2Valio Koekeittiöstä Kanapata Kermaisen tomaattinen kanapata hautuu uunissa lempeän meheväksi. Se saa lisämakua timjamista, sitruunasta ja valkosipulista. Pataruoat Broilerireseptit Vähemmän suolaa Kananmunaton Vähähiilihydraattinen Laktoositon Valmistusaika Työaika 15 min uunissa 30 min Yhteensä 45 min Vaikeustaso Aloitteleva kokkaaja
Slaavilainen kanapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › slaavilainen-kanapataRuskista ne padassa tai paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa. Lisää vesi ja smetana. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n.10 min. Lisää tomaattipyree, puristetut valkosipulin kynnet, suikaloidut paprikat ja hienonnettu purjo. Anna hautua vielä 5 min. Lisää AURA sekä mustapippuria myllystä. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.