Kanapata | Pääruoat | Reseptit | K-Ruoka
www.k-ruoka.fi › reseptit › kanapataTomaattinen, haudutettu kanapata on herkullista lohturuokaa ja maistuu erityisesti kylmällä säällä. Se saa makua sipuleista, pekonista ja sienistä. Ainekset 4 annosta Valmistus 30 - 60 min Leikkaa broilerit reiluiksi paloiksi. Ruskista broilerit paistokasarissa. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.
Mehevä kanapata | Kana, Padat ja laatikot | Soppa365
www.soppa365.fi › meheva-kanapataFeb 26, 2021 · 1 rs (200 g) herkkusieniä ½ dl öljyä 1 dl punaviinietikkaa 1 tlk (400 g) kirsikkatomaatteja 1 tlk vettä 2 rkl kanafondia 4 laakerinlehteä 1½ tl suolaa ½ tl mustapippuria myllystä Työvaiheet Ota koipireidet jääkaapista huoneenlämpöön. Kuori ja lohko sipulit. Pyyhi herkkusienet talouspaperilla ja lohko ne. Kuumenna öljy padassa.
Kanapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › kanapata-2Ohje. Mausta broilerin leikkeet suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipulit. Ruskista leikkeet ja sipulit valurautaisen padan pohjalla voissa. Raasta päälle pesty sitruunan kuori ja purista puolet sitruunan mehusta. Lisää tomaattimurska, aurinkokuivatut tomaatit (ja hunaja). Anna kiehahtaa.
Slaavilainen kanapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › slaavilainen-kanapataOhje Paloittele broileri. Ruskista ne padassa tai paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa. Lisää vesi ja smetana. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n.10 min. Lisää tomaattipyree, puristetut valkosipulin kynnet, suikaloidut paprikat ja hienonnettu purjo. Anna hautua vielä 5 min. Lisää AURA sekä mustapippuria myllystä.