Kaali-jauhelihalaatikko | Martat
www.martat.fi › reseptit › kaali-jauhelihalaatikkoKaada jauheliha kaalin joukkoon. Mausta seos siirapilla. Lisää joukkoon raaka riisi ja lihaliemi. Voitele iso uunivuoka. Kaada kaaliseos liemineen vuokaan. Pane vuoan pinnalle muutama voinokare. Kypsennä 175°C:ssa uunin alimmalla tasolla 1-1 ½ tuntia. – Peitä tarvittaessa paistamisen loppuvaiheessa leivinpaperilla. Tarjoa lisänä puolukkahilloa.
Isoäidin kaalilaatikko - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › nayta5 annosta | Valmistusaika 1,5 - 2 h Raaka-aineet Ostoslistalle Ohjeet Suikaloi kaali ja hauduta suolavedessä 15min. Ruskista sipulisilppu ja jauheliha. Kaada suolavesi-kaaliseokseen jauheliha-sipuliseos, riisi ja kerma. Sekoita ja kaada voideltuun uunivuokaan. Paista 225 asteessa n.1h Hox! Jos valmistat talvikaalista lisää vähän nestettä.