Verkko1. Silppua kaali ja sipuli siivuiksi. Kuori ja paloittele perunat sekä porkkanat kuutioiksi. 2. Laita kaalii sekä porkkanat veteen kiehumaan ja lisää lihaliemikuutiot sekä pippurit, meirami ja siirappia maun …
Keitä iso kattilallinen kaalikeittoa jauhelihalla ja juureksilla rikastettuna! Mausta keittoliemi perinteiseen tapaan laakerinlehdillä ja maustepippureilla.
VerkkoValmistusohjeet Suikaloi kaalit ja pilko porkkanat ja sipulit sekaan isoon kattilaan. Lisää vettä niin paljon, että vihannekset peittyvät. Paista jauheliha sekaan ja lisää tomaattimurska, …
VerkkoValmistus 30 - 60 min Huomasithan, että voit merkitä työvaiheen tehdyksi klikkaamalla vaihenumeroa. OK Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli ja …
VerkkoKuutioi kaali. Lisää molemmat kattilaan (+ lihaliemikuutiot) ja anna kiehua. Kuori sipuli ja lisää se jauhelihan sekaan (mausta paprikalla ja suolalla). Paista ne. Lisää jauheliha kattilaan ja anna hiljalleen kiehua. Ruoka on …
Kun kaalikeitto on hetken kiehunut, lisää joukkoon ruskistettu jauheliha ja sipuli. Anna hautua miedolla lämmöllä. Keitto on valmista, kun porkkanat ja kaali ...
1. Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. · 2. Ruskista jauheliha isossa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli ja porkkanat. · 3.
Lisää jauheliha-sipuliseos keiton joukkoon. Pienennä lieden tehoa, kun keitto kiehuu. Anna kaalikeiton hautua kannen alla hiljalleen kiehuen noin tunnin ajan.
Kotikokista löydät ohjeet, miten vanha kunnon kaalikeitto valmistetaan. ... Paahda sipuli paistinpannulla, lisää jauheliha, ruskista ja laita kattilaan ...