Alkupaloja italialaisittain | Maku
www.meillakotona.fi › artikkelit › alkupaloja-italiaOct 18, 2006 · Alkupaloja italialaisittain. Suomalaisen on helppo hurmaantua italialaiseen ruokaan. Raaka-aineet ovat yksinkertaisia, mutta aromikkaita. Tarjoa antipasti, alkupalat, mutkattomasti vaikka cocktailtikkujen avulla syötävinä, ruokahalua herättävinä pikkupaloina tuoreen leivän kera. Mausteiset fenkolit 2 (500 g) fenkolia 1/2 dl oliiviöljyä ...
Italialainen menu ystäville | Anna.fi
anna.fi › ruoka › juhlatSep 12, 2013 · Italialainen ateria koostuu perinteisesti neljästä osasta. Antipasto – alkuruoka, primo – väliruoka, secondo – pääruoka ja dolce jälkiruoka. Antipastot vaihtelevat runsaasti alueista ja ateriasta riippuen, mutta usein syödään leikkeleitä tai marinoituja kasviksia.
Alkuruoka reseptit | Valio
www.valio.fi › reseptit › ryhmatAlkuruoka aloittaa aterian ja herättelee ruokahalun. Alkuruoaksi sopivat niin salaatit, keitot, leivät, kalat kuin piiraatkin. Alkuruokien valmistamisen ei tarvitse olla aikaa vievää, maukkaiden alkuruokien valmistus onnistuu tarvittaessa nopeastikin.