ICF-luokituksen osa-alueet: 1.
https://www.kaypahoito.fi/xmedia/ktk/kipu/icf.pdfICF-luokituksen osa-alueet: • Ruumiin/kehon toiminnot 1. Mielentoiminnot 2. Aistitoiminnot ja kipu 3. Ääni- ja puhetoiminnot 4. Sydän ja verenkierto-, veri-, immuuni- ja hengitysjärjestelmän toiminnot 5. Ruoansulatus-, aineenvaihdunta- ja umpieritysjärjestelmän toiminnot 6. Virtsa- ja sukuelin- sekä suvunjatkamisjärjestelmän ...
ICF-luokituksen rakenne - THL
thl.fi › fi › webICF-luokituksen rakenne. ICF on hierarkkinen luokitus. Tieto, joka on koodattu tarkemmalla alatasolla, säilyttää merkityksensä, kun siirrytään ylätasolle. Kun seurataan luokituksen haaroja alaspäin, voidaan päästä yleisestä toimintakyvyn kuvauksesta yksityiskohtaiseen toimintakyvyn aspektien kuvaukseen. ICF-luokitus on alfanumeerinen.
Sanasto - THL
thl.fi › fi › webICF-CY on lasten ja nuorten ICF, jonka tarkenteissa ja lisäkuvauskohteissa on otettu huomioon lapsen ja nuoren kehitysvaiheet (engl. International Classification of Functioning, Disability and Health for Children and Youth). ICF-tarkistuslista on yleinen valikoima ICF kuvauskohteita (engl. ICF Checklist).
ICF-luokitus – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/ICF-luokitusICF-luokitus (International Classification of Functioning, Disability and Health) on WHO:n luokitusperheeseen kuuluva toimintakyvyn, toimintarajoitteiden ja terveyden kansainvälinen luokitus. Luokitus periaatteessa sitoo WHO:n jäsenvaltioita. Luokituksen on suomennuttanut ja julkaissut Stakes vuonna 2004. ICF täydentää WHO:n toista, terveydenhuollon vakiintunutta ja …