Daim-kakku - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaValmistusohjeet. Sokeri ja voi vatkataan ensin. Kananmunat lisätään yksitellen koko ajan hyvin sekoittaen. Paista uunin alaosassa 175 - 200 n. 50-60 minuuttia. Lämpimän kakun päälle suklaalevy sulatettuna ja suklaan päälle Daim patukka pieniksi paloiksi murusteltuna. Valmis kakku Jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Kakku paranee ...
Daim kakku - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaSulata suklaa. Vaahdota kerma. 3. Lisää rahka ja sulatettu valkosuklaa kermavaahdon joukkoon, lisää ripaus sokeria oman maun mukaan. 4. Kuumenna sitruunamehu kattilassa ja liuota liivatelehdet siihen. Lisää seos ohuena nauhana täytteeseen. 5. Lisää lopuksi rouhittu daimsuklaa ja kaada pohjan päälle.