Verkko1½ dl gluteenitonta tummaa jauhoseosta (esimerkiksi Pirkka) 1 rkl ruokaöljyä Lisää reilusti kädenlämpöinen eli 42-asteinen vesi kulhoon. Sekoita kuivahiiva …
Sep 28, 2017 · Gluteeniton piirakkapohja. Tämä on ehdottomasti paras gluteeniton suolainen piirakkapohja mitä olen käyttänyt. Helppo tehdä, hyvänmakuinen ja ei tarvitse esipaistaa! Tämä pohja maistuu myös ei-gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Alkuperäinen ohje on Liian hyvää blogista (Anne Koiviston ohje).
VerkkoGluteeniton tonnikalapiirakka 50 min Savulohi Quiche eli savulohipiiras 1 h 5 min Pinaatti-perunapiirakka 1 h 30 min Juurespiiraat 1 h 5 min Välimeren jauhelihapiirakka 50 min AURA lohipiiras 1 h 40 min …
Sekoita keskenään gluteeniton jauhoseos, perunasosejauhe, leivinjauhe sekä halutessasi mausteet. Nypi joukkoon rasva käsin tai tee taikina monitoimikoneessa. Lisää nopeasti kylmä omenamehu tai maito. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Gluteeniton piirakkapohja suolaiseen ja makeaan leivontaanKirjoittajalta Virtasalmen Viljatuote OyTee yhdellä reseptillä kaksi piirakkaa! Jos haluat leipoa vain ...
Gluteeniton piirakkapohja (suolainen) on lähes heti valmis taputeltavaksi vuokaan. Pohja säilyttää muotonsa paistettaessa ja makua siihen tuovat maissijauho ...
Piirakan pohja on konstailematon ja helppo valmistaa. Gluteeniton jauhoseos, riisijauho ja margariini nypitään keskenään. Laitoin myös vähän juustoraastetta joukkoon. Seos sidotaan …
VerkkoGluteeniton piirakkapohja: 125 g voita n. 2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta 0,5 dl kylmää vettä 75 g juustoraastetta (esim. emmental) 60 g smetanaa (0,5 tl suolaa) Laita uuni lämpeämään 200 c. Nypi voi ja …
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita kulhossa pohjan kuivat aineet: gluteeniton jauhoseos, kaurahiutaleet ja suola. Sekoita ja nypi joukkoon Fazer Aito ...