Kakkuviikarin vispailuja!: Daim-juustokakku
kakkuviikari.blogspot.com › 2015 › 04Daim-juustokakku on eräs lempparini juustokakuista. Makeaahan tämä on, mutta todella herkullista. Päälle raikastuksesi hieman vadelmia, niin siinä on valmis herkku kahvipöytään. Kakun rakenne on ihanan moussemainen, joka suorastaan sulaa suuhun... Ps. Jostain syystä linkeissä, jotka johtavat tänne, näkyy että kakku olisi gluteeniton.
Daim juustokakku | Reseptit - Anna.fi
https://anna.fi/reseptit/daim-juustokakk25.8.2016 · pinnalle: 100 g Daim-suklaata muruina 2 dl Flora vispiä tai vispikermaa (valmista suklaakastiketta) Valmistusohje 1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon siivilän läpi. 2. Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Kypsennä taikinaa 225-asteisessa uunissa noin seitsemän minuuttia.