Lunch - Boqueria Stockholm
www.boqueriastockholm.se › lunchLunch på Boqueria. Vi serverar våra luncher på Boqueria måndag till fredag med smaker från hela världen. Ni kan välja från en mängd olika tapas, veckans fisk och veckans grönsaksrätt. Vi byter vår meny veckovis och försöker alltid jobba med de råvaror som är bäst för tillfället. Kom och testa!
Lunch - Boqueria Stockholm
https://www.boqueriastockholm.se/lunchLunch | Boqueria Stockholm. Lunch på Boqueria. Vi serverar våra luncher på Boqueria måndag till fredag med smaker från hela världen. Ni kan välja från en mängd olika tapas, veckans fisk och veckans grönsaksrätt. Vi byter vår meny veckovis och försöker alltid jobba med de råvaror som är bäst för tillfället. Kom och testa!
Lunch | Boqueria Stockholm
www.boqueria.se › en › lunchLunch | Boqueria Stockholm Pintxos Bar Groups Menus Wine list Wine This week's lunches The restaurant Monday 155 Grilled flank steak, pimiento butter, beans, port wine jus, potatoes Tuesday 155 Herb stufed chicken, spring vegetables, ramson mayonnaise Wednesday 155 Wallenbergare, lingon berries, peas, browned butter, potatoes purée Thursday Brunch
La Boqueria
https://www.laboqueria.co.zaOur server was excellent and attentive, and our meals and drinks were delicious. Couldn't help but admire the entire restaurant space. Try this restaurant, you ...
Boqueria - View Stockholm
https://viewstockholm.com/place/boqueriaRestaurant Boqueria serves tapas, charcuterie, cheeses, pintxos, and sangria. Here you gather around the food, share small dishes, and talk about life with good friends. And here is something for everyone. The stressed business traveler who wants to settle down for a lunch, the loving couple who share small dishes in the square (Boqueria’s ...
Lunch | Boqueria Stockholm
https://www.boqueria.se/en/lunchLunch at Boqueria. We serve our lunches at Boqueria Monday to Friday with flavors from all over the world. You can choose from a variety of tapas or from our weekly options. We change our menu on a weekly basis and always try to work with seasonal ingredients.