Annanperunat - Atria
www.atria.fi › ruokaohjeet › kasvisAnnanperunat 25 Annosta Annanperunat Annoslaskuri Annosmäärä: kpl Annoskoko: g Netto: 3,930 kg Raaka-aineet Työohje 3,500 KG Peruna, viipale, pakaste Lado perunat 1/1-65 GN-vuokaan. 0,040 KG Liemijauhe, liha 0,500 L Vesi 0,015 KG Suola 0,012 KG Pippuri, musta, jauhettu 0,025 KG Voi, normaalisuolainen 0,025 L Öljy, rypsi 0,015 KG Persilja
Pommes Anna eli annanperunat - Reseptit | HS.fi
www.hs.fi › ruoka › reseptitDec 9, 2021 · Levitä perunat lomittain spiraalin muotoon keskeltä aloittaen kellon mukaisesti. Levitä voita perunoiden päälle, ripottele suolaa ja rouhi mustapippuria. Aloita seuraava kierros ulkoreunasta toiseen suuntaan. Mausta voilla, suolalla ja mustapippurilla. Jatka näin, kunnes kaikki perunat on levitetty, pannun koosta riippuen 5–7 kerrosta.
Annanperunat - Reseptivihko
reseptivihko.net › reseptit › annanperunatAnnanperunat Jan-Erik valmistelu 10 min kypsentäminen 35 min kaiken kaikkiaan 45 min ainekset 500 g perunoita 1 tl suolaa ¼ tl valkopippuria 3 rkl voita 2 kpl valkosipulinkynttä - 4 annosta + valmistusohje Voitele pyöreä uunivuoka. Lämmitä uuni 250ºC astetta. Pese ja kuori perunat. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.